ДЮФК Национал открива десетият турнир на детските градини в София

Утре започва десетият турнир на детските градини в гр. София, който се организира от ДЮФК Национал

ДЮФК Национал открива десетият турнир на детските градини в София

Утре /12.04/ започва десетият турнир на детските градини в гр. София, който се организира от ДЮФК Национал.

В надпреварата ще участват отбори на детски градини от почти всички райони на града. Те ще бъдат разделени в няколко възрастови групи – от 4 до 7 години. И тази пролет целта е децата да се забавляват, играейки футбол. Това е важен етап от подготовката на децата в клуба, които след това имат възможност да продължат обучението си в училище или отборите на Национал, които играят в градските първенства по футбол 5, футбол 7 и футбол 9.

Турнирът се реализира в подкрепа на кандидатурата на София за европейска столица на културата – 2019 г.

Мачовете от турнира ще се играят на 12-13 и 26-27 април, 17-18 и 24-25 май 2014 г.  Любезен домакин на всички срещи е многофункционалната спортна зала на НСА „Васил Левски”в столицата.

Вече единайсет години екипът на ДЮФК Национал работи за развитието на физическите качества, усъвършенстването на техническите умения и формиране на целесъобразен двигателен режим у подрастващите. Тренировъчният процес и участието в различни първенства и турнири са подчинени на идеята за индивидуално развитие на всяко едно дете в клуба, защото личността, играта и настроението са по-важни от резултата и класирането. Отборите на Национал са сред водещите в градските първенства по футбол 5, футбол 7 и футбол 9 за деца от 7 до 12-годишна възраст. Много от възпитаниците на клуба са основни играчи в своите възрастови групи на школите на професионалните футболни клубове в столицата.

На снимката: Победителите от миналата година - 8 ОДЗ, с треньор Владимир Лилов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки