В Полша: Павел Виданов пред трансфер в Холандия

"Има интерес от Холандия, има и контакт"

В Полша: Павел Виданов пред трансфер в Холандия

Българин отново може да се състезава в холандския шампионат от следващия сезон. Това е защитникът на Заглебие Любин Павел Виданов.

Според полското издание "Спортинг Ревю" тимове от Ередивизи вече са осъществили контакт с мениджъра на играча. Очаква се от Заглебие да нямат нищо против трансфера.

Медиите твърдят, че Виданов е бил харесан по време на мача на националния отбор с Беларус на 5 март. Тогава е имало съгледвачи на въпросните клубове.

В този двубой бившият играч на ЦСКА започна като титуляр и явно е оставил добри впечатления на агентите. В Полша твърдят, че интерес към него проявява и швейцарският Аарау.

"Има интерес от Холандия, има и контакт. Още обаче е твърде рано да говорим за имената на клубовете. Няма да кажа нищо, преди да се осъществи необходимата кореспонденция между заинтересованите страни", сподели мениджърът на играча пред полското издание.

До зимата на тази година в Холандия се подвизаваше друг национал - Станислав Манолев в ПСВ Айндховен. До лятото за Твенте играеше и вратарят Николай Михайлов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки