Сашо Станков критикува феновете на Локо (Пд): Не знам защо не идват на мач, какъв им е проблемът?

Локо (Пд) влиза в мача с ЦСКА с едно на ум преди мача за купата с Лудогорец

Сашо Станков критикува феновете на Локо (Пд): Не знам защо не идват на мач, какъв им е проблемът?

Треньорът на Локомотив (Пд) Александър Станков даде днес обширна пресконференция преди утрешния двубой с ЦСКА, но Станков говори още и за предстоящите мачове с Лудогорец за Купата на България.

"В първата 7-ца няма слаб противник. Мачовете са много тежки. Въпреки това ние се опитваме да извличаме максимума от футболистите. При сгъстения цикъл сряда-събота задължително трябва да се правят ротации. Имаме много важен мач за Купата в сряда. Не деля срещите на важни и по-малко важни, но аз оценявам, че имаме някакъв шанс за Купата и трябва да си опитаме с всички възможни сили да излезем с позитивен резултат от двубоя в сряда срещу Лудогорец", коментира Станков, но подчерта:

"Сега усилията и вниманието ни обаче изцяло е концертирано върху срещата с ЦСКА. Един доста тежък мач с отбор, който в момента се представя много добре в първенството - в подем е и остави отлични впечатления в последните двубои. Победи силни отбори. Познаваме много добре отбора на ЦСКА и ще направим всичко възможно да ги затрудим и да се представим добре на нашия стадион. Имахме известни проблеми с контузени футболисти след последния мач, но сега всичко е нормално. Валери Георгиев вече тренира на пълни обороти".

Наставникът се притеснява, че някои важни играчи може да изгорят с картони.

"Притеснява ме единствено един факт, дай Боже да не предизвикам съдбата или пък да подсказвам нещо на реферите. Имаме хора, които са с доста картони и може би оттук ще дойдат някои мои виждания за състава в неделя. Защото имаме футболисти с по 7 картона, а знаете, че при 9 картона наказанието е две срещи. Това го обмисляме, за да можем да сме в оптимален състав в мачовете за Купата срещу Лудогорец и в мача срещу Ботев (Пд). Просто трябва да се съобразим с този факт".

"Вярно е, че редуваме силни със слаби мачове, но в крайна сметка ние не сме отбор, който да може всеки мач да побеждава и да е на ниво. Виждате, че и другите водещи тимове изпитват също подобни трудности. Анализирали сме нещата и от хората, които не съм доволен, съм изразил моите претенции към тях".

Станков подкани феновете да подкрепят повече отбора.

"Много ми е неприятен фактът, че на последния домакински мач имаше доста малко публика на стадиона. Хората незаслужено са се отдръпнали от стадиона. Не знам какъв им е проблемът, но един отбор трябва да се подкрепя, независимо дали печели или губи. Надявам се нашите привърженици да подкрепят отбора, защото генерално погледнато, нашето представяне не може да се оценява като слабо. Напротив – ще играем полуфинал за Купата и сме в първата 7-ца. Привържениците просто трябва да подкрепят отбора, независимо от проблемите и негативите, които имаме".
ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Гидженов свири Левски - Славия

Владимир Вълков с наряд за визитата на ЦСКА в "Надежда"

ЦСКА ще бъде поставен ако се класира в Лига Европа

Добри новини за "червените"

Каранга: Целта на ЦСКА е титлата

Тук съм да завърша историята, обясни нападателят

Привикаха Каранга на специален разговор

Причината е ясна - липсата на голове

ИЗВЪНРЕДНО: Четирима напускат ЦСКА

Вижте кои са те

Цветомир Найденов към ЦСКА-София: Аз ви играя с 19-годишни, а вие ми играете със съдиите!

Благодетелят на ЦСКА 1948 не остана доволен от съдийството в този двубой

Скаршем се закани на Левски: Мисля да им вкарам два гола!

Норвежкият футболист на ЦСКА бе герой срещу ЦСКА 1948

Ел Местро: Показахме страхотна реакция, най-важен е резултатът

Треньорът на ЦСКА бе много доволен от успеха над ЦСКА 1948

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки