Симеон Славчев: Играчи на Левски заобиколиха съдията в тунела на почивката

Багерът трудно набира, но като набере няма спирка, предупреди халфът след успеха на Литекс с 2:1 на "Герена"

Симеон Славчев: Играчи на Левски заобиколиха съдията в тунела на почивката
Халфът на Литекс Симеон Славчев разкри, че е видял как на почивката на мача с Левски играчи на „сините” са наобиколили рефера Никола Попов и са разговаряли с него на висок глас.

„Видя се как футболисти на Левски са заобиколили съдията в тунела и нещо му говореха, чу се Не мога да коментирам това, аз съм само футболист и трябва да се наслаждавам на играта”, заяви Славчев пред репортер на Novsport.com след успеха на „оранжевите” с 2:1 на „Герена”.

Той не скри, че е бил доста „малтретиран” на терена, но не иска да си показва и снима раните като някои свои колеги (бел. ред. има предвид онази снимка на Жуниор Кайсара).

„Не бях играл 10-11 дни и жадувах за футбол. Не тренировка и половина бях преди този мач. Имах желание, силите ми стигнаха за 70 минути. Сега да се оплаквам, че са ме ритали, не мога. Не съм като някои колеги да си показвам раните и кой къде ме е ритнал. Краката са ми сини, но това е мъжки спорт”.

По отношение на лошата серия на Литекс и битката за Европа полузащитникът завърши изказването си със следната фраза: „Багерът трудно набира, но като набере няма спирка”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки