Елин Топузаков: Съдийските решения днес бяха обир насред София (+ВИДЕО)

Треньорът на Левски заяви, че не търси конспирации в минали или бъдещи мачове

Елин Топузаков: Съдийските решения днес бяха обир насред София (+ВИДЕО)

Треньорът на Левски Елин Топузаков нарече съдийските решения, при загубата с 1:2 от тима на Литекс, „обир”.  „Днес това беше обир насред София и мисля, че това е недопустимо. Незаслужено загубихме. Не търся конспирации в минали или бъдещи мачове, говоря за днешния двубой.”

Топузаков заяви, че Левски трябва да търси своя облик и да играе креативно, независимо дали понякога се допускат грешки. „Не започнахме с домакински натиск, както искахме. За сметка на това второто полувреме се получи. Опитахме да играем креативно. Получиха се грешки в изнасянето, но в крайна сметка Левски трябва да има стил и облик, само да изритваме топката не е стилът на Левски. Не ни достигна умение пред гола, създадохме доста ситуации.Класата и нетърпението пред гола ни изигра лоша шега. Можехме да обърнем резултата в наша полза, но изпуснахме положенията.”



„Това си е решение на треньора на Литекс. Публиката, без значение на кой отбор е, е дошла да гледа футбол и да се провокира с жестове не е етично. Той сам си решава за поведението”, коментира Топузаков  поведението на Миодраг Йешич след края на двубоя.

„Старая се да държа приличие. За мен треньорският пост в Левски е институция, трябва да бъде като идеал и пример за държание. Не ми приляга да имам селско поведение на този пост. Специално днешния мач не бях толкова спокоен и доста енергия, сили и глас хвърлих” добави старши треньорът на Левски, за това, че е спокоен по време на двубоя.



Топузаков увери, че за двубоя с ЦСКА, няма да е нужно допълнителна мотивация на футболистите. „Каквото зависи от мен, бъдете убедени,  че ще го направя. Не мисля, че някой футболист, треньор или деятел има нужда от мотивация, защото значете, че победата във „вечното дерби” води до престиж и вътрешно удоволетворение. Ще се постарая да постигнем успех, с която да зарадваме феновете.”

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки