Сензациите в пресата: Кривия се връща на "Герена"?

"Черно море чака двойни премии за Лудогорец", "Славия продава Шалаев и Фернандо" и още...

Сензациите в пресата: Кривия се връща на "Герена"?

Сензациите в българските спортни издания от днес, 13 април 2014 година:  

 

"Тема спорт": Кривия се връща на "Герена"? 

 

Вече бившият спортно-технически директор на Ботев Пловдив Александър Александров-Кри-вия е получил предложение от Георги Иванов-Гонзо да се завърне на "Герена", предава изданието, позовавайки се на информация от "Марица". Александров е приел предложението на приятеля си, без да се замисли, и от лятото ще започне работа в Левски.

 

Александров подаде оставка на 19 март заедно със старши тренъора Станимир Стоилов след победата над Левски с 2:0, която класира "Ботев" в полуфиналите за Купата на България. Тогава собственикът на пловдивчани не прие оставките и на двамата, но впоследствие освободи Кривия.

 

"Тема спорт": Разградчани освобождават квота за Вандерсон

 

Лудогорец работи усилено върху освобождаването на място за чакания през юни атакуващ халф Вандерсон от Португеза. В момента разградчани не разполагат със свободни квоти за играчи извън ЕС. Те са заети от бразилците Мишел Платини и Жуниор Кайсара, и колумбиецът Себастиян Ернандес. Вариантите проблемът да бъде решен са два. Първият е някой от тримата да бъде продаден. На този етап интерес има единствено към Кайсара, но засега конкретни оферти липсват. Другата възможност, върху която от Лудогорец работят, е изваждането на български паспорт на десния бек. Така той ще остане в клуба, но няма да заема квота. Съвсем скоро се очаква с гражданство да се сдобие и Платини, който вече натрупа 5 години в България. Така ще се освободят две квоти и освен Вандерсон ще може да бъде взет и друг играч извън ЕС.

 

"Тема спорт": Славия продава Шалаев и Фернандо

 

Славия почти сигурно ще се раздели през лятото с двама от основните си футболисти, разбра "Тема Спорт". Сериозен интерес от чужбина има към халфа Олег Шалаев (на снимката) и крилото Фернандо да Силва. Столичани са готови да ги продадат, но при добри оферти. "И двамата са добри футболисти и е нормално да ги гледат. Знам за интерес към тях, но засега нищо конкретно", коментира президентът на "белите" Венцеслав Стефанов.

 

Според запознати руснакът Шалаев е пред завръщане в родината си. Той е желан от един елитен и два втородивизионни клуба. Вариант за бразилеца Фернандо пък е и отбор от "А" група, но засега от "Овча купел" не са склонни да го продават в България.

 

"Тема спорт": Берое прибира Росен Колев

 

Спортно-техническият щаб на Берое обмисля дали да привлече централен защитник. Става въпрос за Росен Колев, който за последно игра за Любимец. Наскоро той разтрогна с новака в "А" група и в момента е свободен агент.Очаква се през лятото юношата на ЦСКА, който преди това игра за Черно море, да акостира под Аязммото. Старши треньорът Петър Хубчев е решил да взима предимно млади български футболисти.
 

 

"Меридиан мач": Черно море чака двойни премии за Лудогорец


Освободени психически, с оглед на липсата на поставени задачи, Черно море се хвърля за победа срещу Лудо-горец, тъй като играчите очакват да заработят поне двойни премии от своите началници.


Варненските футболисти в частни разговори споделят, че след като нямат поставени задачи, играят основно за премии и за публиката.
Не е тайна, че срещу водещите отбори понякога босовете на „Тича" раздават завишени бонуси веднага след срещите в съблекалнята.


В седмицата преди двубоя треньорът на „моряците" Георги Иванов е провел много сериозен разговор с гамбиеца Бубакар Камби-Бакари, които с глупостта си счупи всякакви рекорди в Черно море.


За нападател Бакари има получени твърде много картони до този момент, цели 12, като 10 от тях са за реплики и жестове срещу съдиите.
Гонзо е обърнал внимание на Бакари да сдържа нервите си, защото при евентуален нов картон той ще изгори за 3 мача, а и клубът ще трябва да плаща още по-солени глоби заради глупавите му изцепки.


 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки