Стойчо Младенов: Слаб мач, нищо не ставаше

Какво първо място и шампионска титла... явно силите са ни толкова, коментира наставникът на ЦСКА след 0:2 от Локо (Пд)

Стойчо Младенов: Слаб мач, нищо не ставаше
„Слаб мач. Днес беше от тия дни, в които нищо не ставаше”, заяви треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов след загубата с 0:2 от Локомотив (Пд) на „Лаута”.

„Слаб мач. Няма какво да се заблуждаваме. Ние не можахме да направим необходимото ,за да победим Локомотив. Добре започнахме мача, но все повече гаснехме, губехме сили, губехме увереност и накрая закономерно загубихме. Знаехме стила на Локомотив с дълги топки, с центрирания. Съумяха от едно статично положение да поведат и после след една наша грешка дойде дузпа. Нямахме сили да реагираме. Просто днес беше един от тия дни, в които нищо не ставаше. Явно това са ни силите и възможностите на тоя етап. Това мач, който ще анализираме и се надяваме в следващия мач да покажем коренно различно лице”, сподели Стойчо Младенов веднага след мача пред „ТВ7”.

На брифинга той най-напред благодари на феновете на ЦСКА за горещата подкрепа, но призна, че на терена „червените” не са били на нивото на своите фенове.

„Искам да благодаря на нашите фенове, които ни подкрепяха до последния момент, Ние днес е бяхме на тяхното ниво. Ако бяхме на тяхното ниво, щяхме да спечелим мача. От две статични положения успяха да ни победят. Не можахме да се нагодим към стила на игра на Локомотив. Не успяхме да противодействаме. Едно статично положение им даде преимущество и плюс дузпата всичко беше в тяхна полза и ние не можахме да реагираме. Не може в челната седмица да има подценяване”, коментира наставникът.

Младенов обясни, че Чочев е бил контузен, а Косоко и Крачунов са играли на инжекции. „Ивайло Чочев е контузен, днес Косоко и Краучнов играха също на инжекции. Имахме своите проблеми, но това не трябва да го коментирам”.

Стойчо подкрепи сегашния формат на А група с плейофи и похвали сгъстения график.

„Това е добрият вариант на шампионата. По-добре да играем такива мачове, отколкото да ходим да играем в Любимец и да стават циркове за цяла Европа. Липсваше свежест, това трябва да го коригираме. На мен ми се иска да има през 3-4 дни мачове. Защо са ни футболисти, ако играем през 7-8 дни. Съжалявам, че днес ЦСКА не показа това, на което е способен. Побеждавали сме ги (Локо Пд) и пак ще ги побеждаваме, просто така се случва сега”.

Младенов смята, че моментните възможности на ЦСКА не стигат за титла.

„Да говорим за първо място и шампионска титла... явно силите са ни толкова, колкото сме постигнали досега. Благодаря и евала на момчетата. Имаше хора, които не ни брояха за седмицата, а сега на два пъти вече се доближаваме до първия в класирането. Имаме какво още да надграждаме и да привличаме”.
Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки