Лидерът Кариана пропусна да увеличи аванса си на върха в класирането

Това е второ поредно равенство за тима от поречието на река „Огоста”

Лидерът Кариана пропусна да увеличи аванса си на върха в класирането

Лидерът на монтанската IV дивизия Кариана (Ерден) пропусна да увеличи аванса на върха в касирането след зрелищно 3:3 на собствен терен срещу Ботев (Кобиляк), съобщи кореспондент на Novsport.com.

Това е второ поредно равенство за тима от поречието на река „Огоста”, след като в предишния кръг направи 0:0 с подгласника си Вихър (Николово). Гостите от Ботев излязоха напред в резултата в 29-та мин. чрез Красимир Иванов, а след това изпуснаха дузпа. Малко преди почивката Георги Велчев възстанови равенството.

През второто полувреме домакините направиха пълен обрат и с попадения на играещия си треньор Евгени Иванов-Геко (62) и на голмайстора на отбора Денис Езекиев (67) поведоха с 3:1. Футболистите от Кобиляк обаче не се предадоха и успяха да измъкнат една точка. Най-напред в 78-та мин. Сашо Димитров върна един гол, а две минути преди края на мача Денис Стоянов изравни.

Двата отбора завършиха мача с по десет души, след като главният съдия Йордан Тодоров-Юли изгони с червени картони авторите на първите голове в мача Георги Велчев (Кариана) и Красимир Иванов (Ботев).
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки