ЦСКА и Маркиньос се договориха

„Ако той не заиграе в чужбина, ще се върне в ЦСКА”, заявиха от „Армията” пред Novsport.com

ЦСКА и Маркиньос се договориха

„Ако Маркиньос не замине за чужбина, ще играе в ЦСКА.”

Това заявиха от „Българска армия” пред Novsport.com относно появилите се информации, че бразилецът е подписал за една година с „червения” клуб и ще се завърне на „Българска армия” през лятото. 31-годишният полузащитник има договор до лятото с Локомотив (София), а след мача с Черноморец миналия четвъртък заяви:

"Изпълнявам договора си тук докрай. Дотогава има време. Ще видим дали ще ходя някъде. Аз съм професионалист и давам всичко от себе си отборът да върви напред", каза тогава той, след като дни по-рано самият той бе разкрил за преговори с „армейците”:

Имаме разговори. Аз съм съгласен и Стойчо ме иска. Рано е обаче да се говори, защото все още съм футболист на Локо (Сф)", коментира Маркиньос пред „Меридиан мач”, а изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров допълни:

„Мога да кажа, че искаме Маркиньос. Договорът му с Локо (Сф) изтича и през лятото тои ще стане свободен агент. На този етап обаче не сме подпи­сали с него. Предстоят преговори и ако се разберем, ще го привлечем.”

Сега, по информация на Novsport.com, двете страни са стигнали до съгласие и халфът действително ще заиграе пак в ЦСКА, но при положение, че не успее да си уреди трансфер в чужбина.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки