Батков прости на отбора, даде заплати

На среща във фенклуба на “сините” Валери Божинов обяви, че иска да остане и през следващия сезон.

Батков прости на отбора, даде заплати

Тодор Батков по навик се смили над футболистите на “Левски” и във вторник преведе мартенските заплати, пише вестник "Труд". 

“Спирам заплатите до второ нареждане!”, отсече мажоритарният собственик на клуба на 21 март след отпадането от “Ботев” (Пд) за купата. Тогава управата не дължеше нищо на отбора. По-късно бяха преведени премии. Успоредно някои от най-скъпоплатените футболисти мрънкаха “на ухо” в смисъл “Няма заплати, няма заплати...”. Без да е дошло време за превеждане на мартенските възнаграждения...

Вчера Батков в срок даде парите, включително на доказаните глезльовци. Клубът съвсем не е “цъфнал и вързал” финансово, но само адвокатът си знае какво му струваше прошката. Заплатите в “Левски” са 368 000 лева чисто на месец. В своето 10-годишно управление Батков може би 10 пъти спира заплати, но после скоро възстановяваше редовното плащане.

На среща във фенклуба на “сините” Валери Божинов обяви, че иска да остане и през следващия сезон. “Левски” имаше неофициален разговор с нападателя за бъдещето, но сериозните преговори предстоят и зависят от представянето на звездата.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки