"ЦСКА Завинаги" покани на среща Томов и Тодоров

От сдружението искат да бъдат обсъдени взаимоотношенията между сдружението и клуба във връзка с изграждането на три тренировъчни игрища, както и възникналия казус относно изграждането на сектор Г

"ЦСКА Завинаги" покани на среща Томов и Тодоров

На проведено в сряда (16 април) заседание на УС на сдружение „ЦСКА Завинаги“ беше взето решение да бъдат поканени на среща в удобно за тях време г-н Александър Томов – мажоритарен собственик и г-н Александър Тодоров – изпълнителен директор на ПФК ЦСКА АД, съобщава сайтът на сдружението. 

На срещата ще бъдат обсъдени взаимоотношенията между сдружението и клуба във връзка с изграждането на три тренировъчни игрища, както и възникналия казус относно изграждането на сектор Г, допълват от „ЦСКА Завинаги”.

Тъй като съгласно т.5.2.2 от одобрения от КФН Проспект за публично предлагане на ценни книжа на ПФК ЦСКА АД сдружение „ЦСКА Завинаги“ е основният инвеститор на емитента УС предлага на срещата да бъде обсъден и въпроса с отчитането на направените от Сдружението инвестиции пред принципала на комплекс "Българска армия" Министерството на младежта и спорта. Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров бе поканен и на вчерашното заседание, но така и не се появи.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки