Кларънс Зеедорф: За бъдещето ми питайте клуба

Моята цел е да вкарам Милан в Лига Европа и да подготвя отбор за следващия сезон

Кларънс Зеедорф: За бъдещето ми питайте клуба
Кларънс Зеедорф си е поставил за цел да вкара Милан в евротурнирите след петата поредна победа при 3:0 над Ливорно у дома, но заяви, че всеки, който се интересува какво е бъдещето му, трябва да пита клуба.

„Сега сме в позиция, която ни дава повече увереност, защото сме по-близо до водещите отбори и последните кръгове ще бъдат решаващи. Отборът изигра чудесен мач срещу Ливорно и влязоха с правилната настройка в мача. Искаме да се класираме за Лига Европа, така че сега ни предстоят мачове с Рома и Интер. Проявихме нужното уважение към Ливорно днес и ще направим същото срещу Рома следващата седмица”, сподели холандският наставник пред „Sky Sport Italia” след класическия успех.

В последните дни се появиха спекулации, че Пипо Индзаги и Винченцо Монтела са фаворити да заменят Зеедорф начело на Милан през лятото.

„Не знам за това, трябва да питате клуба. Не мога да говоря от името на други. Аз съм изцяло концентрирам да нося възможно най-много точки на Милан. Това ми бе поставено като цел, както и да подготвя отбора за следващия сезон. Дали съм объркан, че моята позиция в клуба не е сигурна? Питайте клуба и по този въпрос”, заинати се Зеедорф.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки