Валери Божинов: Извинявам се на феновете+ВИДЕО

Искам да остана в Левски, не мога да плюя там, където съм ял

Валери Божинов: Извинявам се на феновете+ВИДЕО

Валери Божинов се извини на феновете за загубата с 1:3 от отбора на ЦСКА . "Момчетата се раздадоха, оставиха си душата и сърцето на терена. За мен има нещо в Левски, специално за стогодишнината, не знам дали е магия, но нещо не е както трябва. Вкараха гол, ние изравнихме. Тогава беше момента да настъпим и да направим обрата. Банално звучи, но трябва да се извиним на феновете. Нашето настроение и желание беше да победим, да ги зарадваме."

"Вече няма никакво напрежение за оставащите мачове. Нашата цел е да изиграем мачовете до края и да победим, и да зарадваме феновете си. Борим се и даваме всичко от себе си и ще видим какво ще става от новия сезон. Трябва да вдигнем глава и да гледаме напред", каза още Божинов.

28-годишният футболист коментира, че в отбори като Левски и ЦСКА винаги ще има напрежение през сезона, заради големите очаквания към тях. "В Левски за добро и лошо винаги ще има напрежение.Когато Левски побеждава или губи, винаги ще има напрежение. Никога няма да има спокойствие в отбори като Левски и ЦСКА.  Единственото спокойствие е ако на края на сезона си взел шампионата или купата, през годината няма да има спокойствие."



Божинов заяви, че е благодарен на клуба за подкрепата, която е получил и се надява да проведе разговори с ръководството на "сините" за новия сезон. "Този клуб ми подаде ръка в труден момент . Аз съм такъв човек, че няма да забравя какво направи Левски за мен. Ще имам разговори с ръководството, надявам се да се споразумеем. Моето желание е да остана. Вече като говорим с Георги Иванов ще решим какво да правим."

"Сигурен съм, че в бъдеще Левски ще направи проект, който ще радва феновете с победи", завърши Валери Божинов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки