Томов: От 5 големи цели вече като че ли сме изпълнили 4+ВИДЕО

Тази седмица един спонсор ще е факт, да биеш Литекс и Лудогорец не е така, както да биеш Левски, заяви благодетелят на ЦСКА

Томов: От 5 големи цели вече като че ли сме изпълнили 4+ВИДЕО
„Очертава се много успешен сезон за ЦСКА, има още много мачове, но от 5 големи цели вече като че ли сме изпълнили 4”, заяви благодетелят на ЦСКА Александър Томов след четвъртата поредна победа над Левски, този път с 3:1.  
 
„Четири победи над Левски, това не е случайно. Левски не е случаен отбор и отбор, който може да се подценява. За всеки мач с Левски подхождаме като начало на нов период, защото всяка победа има особено психологическо влияние. Очертава се много успешен сезон за ЦСКА, има още много мачове, но от 5 големи цели, вече като че ли сме изпълнили 4. Спасихме клуба, направихме силен мъжки отбор, има млади футболисти, платихме 100 на 100 всичко по лиценза и отборът гледа вече към Европа. Има още 1-2 мача, но сме доволни. Изключителен мач, отборът показаха характер след гола, който получи. Ако бяхме уморени и психически по-слаби, това нямаше да стане. Това са достойни победи”, заяви Томов.
 
Що се отнася до лиценза, главният акционер увери, че всичко необходимо вече е изпълнено.
 
„Този път сме в постоянна комуникация с БФС, каквото поискаха от нас, изпълнихме. От края на март не са се обаждали, което означава, че всичко е наред с лиценза.”
 
Томов подчерта, че пред отбора има много по-големи цели.  
 
„Не искам да се главозамайва отборът, много по-големи са целите от това в момента. Искам да похваля младите, но без Мартин, Гъргоров и Янчев нямаше да успеем. Но младите попълнения са голямото нещо и бъдещето”, посочи той.
 
Идеологът на промените в Борисовата градина заяви, че участието на тима в предстоящата еврокампания не е застрашено предвид миналогодишния отказ.  
 
„Няма такива санкции, провелили сме добре, но това беше акт за предумишлен фалит на ЦСКА. Нямам фактите, но при всички случаи отказът беше нещо невероятно. Играли са тези момчета, но някои се обажда и с едно писъмце Ботев играе в турнирите.”
 
През новата седмица ЦСКА ще има нов спонсор.
 
„Тази седмица един ще е факт, очаквайте го след сряда. Смятам, че ще успеем. Нека ме чуят банкерите, с които съм приятел. За първи път долу в малките градчета, в средни градове хиляди искат да си купят акции и не могат, не им дават. Пращат ги в София, Пловдив, Бургас. Никой няма да пътува до София, за да си даде парите, освен една малка група. От всички клонове много малка част правят това, което законът повелява. Мечтая зала Армеец да побере всички акционери, за толкова мечтая - 15 000- 20 000.”
 
В заключение Томов посочи, че ако не е бил Левски, е нямало да има радост в такъв размер.
 

„Без Левски шампионатът ще е по-скучен, да биеш Литекс и Лудогорец не е така, както да биеш Левски. Тази радост нямаше да я има без тях. Този шампионат сме категорично по-добри от тях. Ние просто побеждаваме.”   

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Левски на печалба, вижте финансовия отчет на „сините“

Ето какво пишат от „Герена“

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Официално: Ботев (Пд) иска международен съдия за реванша с ЦСКА

Вижте отовреното писмо на "жълто-черните" до БФС

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки