Чочев: Когато изпълняваме указанията на треньора, е нормално да побеждаваме

"Зимата направихме много добра подготовка", каза още полузащитникът на ЦСКА

Чочев: Когато изпълняваме указанията на треньора, е нормално да побеждаваме
Полузащитникът на ЦСКА Ивайло Чочев изтъкна изпълнението на треньорските указания като причина за поредната "червена" победа във вечното дерби. "Армейците" взеха и четвъртия си двубой с Левски за първенство и така постигнаха двоен дубъл през настоящия сезон над вечния съперник.

"Вложихме се докрай и се видя, че, когато търсиш победата, няма как да не я постигнеш. Нормално е, когато поведем, отборът на Левски да тръгне в атака. Приехме играта, изравниха ни, но после пак тръгнахме напред и вкарахме още два гола", каза Чочев.

"Първият полусезон не бяхме много добре подготвени, но зимата направихме много добра подготовка. Когато изпълняваме указанията на треньора, е нормално да побеждаваме."

Чочев се завърна в игра, след като пропусна двубоя с Локо (Пд). На въпрос дали отсъствието му не е една от причините за загубата с 0:2 от "смърфовете", полузащитникът на ЦСКА отговори: "Имаме четирима много добри халфове – Янчев, Сънди, Галчев. Който и да играе, е много добър футболист. Моето отсъствие не е повлияло на мача."

"Може би след гола са имали увереност да търсят победата, но един отбор играе толкова, колкото му позволят", каза още полузащитникът на "червените".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки