Реал и Билбао се занулиха (ВИДЕО)

"Белия балет" за кратко с човек по-малко

Реал и Билбао се занулиха (ВИДЕО)

Атлетико (Билбао) и Реал (Мадрид) не успяха да излъчат победител. Пред 44884 зрители на "Сан Мамес" съперниците имаха достатъчно положения за гол, от които обаче и не успяха да се възползват. Така те трябваше да се задоволят с по точка, след като последният съдийски сигнал на мача прозвуча при 0:0

 

Реал (Мадрид) започна по-активно мача и това можеше да даде бърз резултат. В 8-ата минута Роналдо подаде към Иско, който центрира в наказателното поле. Карим Бензема овладя инанесе плътен удар, който обаче срещна дясната греда. 5 минути по-късно Адурис засече с глава центриране отдясно, но Навас изби. Кристиано Роналдо пък не успя да намери очертанията на вратата от фаул. Отново той стреля силно малко по-късно, но право във вратаря. Тони Кроос също опита да изненада стража на домакините, но не сполучи. Атлетик отговори с топвен шут на Иняки Уилямс, избит от Кейлор Навас. Кроос също нанесе мощен изстрел, който обаче профуча до гредата. Роналдо пък от близко разстояние не успя да намери очертанията на вратата.

 

Домакините натиснаха в началото на втората част и Адурис можеше да открие резултата, но Навас отново бе на мястото си. Секунди по-късно Рамос закачи в наказателното поле Раул Гарсия, но съдията не посочи бялата точка. Сусаета пък опита да прехвърли вратаря, но без успех. Гостите отговориха с удар с глава на Бензема, спасен без проблеми. Удар на Лука Модрич пък бе много далеч от целта. Каземиро също не сполучи с изстрел от дистанция. В заключителните минути на срещата Роналдо на два пъти можеше да се разпише с глава. В първия случай обаче вратарят спаси, а във вторият топката излезе на сантиметри в аут.В 86-ата минута Серхио Рамос фаулира Адуриз, за което получи втори жълт и съответно червено картон. До края на двубоя и двата отбора не успяха да създадат опасности пред противниковата врата, като по този начин завършиха при нулево равенство.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки