Гонзо: Люпко щеше да направи Левски шампион

"На "Герена" няма шанс да се върна", заяви Георги Иванов

Гонзо: Люпко щеше да направи Левски шампион

Георги Иванов-Гозно не би се върнал в Левски на какъвто и да е пост. Поне за момента. Това разкри самият той. Иванов за последно беше треньор на Черно море. Гонзо е сигурен, че Делио Роси ще преобрази "сините" през пролетта.

 

"Първото нещо, което ме накара да напусна Черно море беше четирите загуби. Напуснах заради някои футболисти. В Черно море има футболисти, които са свикнали да няма напрежение. Разделих се нормално с всички. Нямам зор да работя на всяка цена.

 

Никой не ме е търсил от Левски. Няма шанс да се върна на "Герена". Даниел Боримиров е отдаден човек и обича децата. Той при всички случаи ще бъде полезен.

При Делио Роси Левски също има проблеми в играта. Смятам че всеки, който наблюдава отбора, не е доволен. Но за всяко нещо трябва време и съм убеден, че Роси ще промени отбора след Нова година. Левски е клуб, в който освен победа, не се приема друг резултат.

 

Не вярвам на някой да му харесва футболът, който играят "сините" в момента. Хората обичат футбол с повече ситуации и голове. Българите сме такива, че като дойде чужденец, започваме да го гледаме по друг начин. В Левски, като дойде сърбин за треньор - започваме да говорим на сръбски. Трябва треньорите да учат български. Не трябва чужденците да са с приоритет пред българските играчи. Левски не е готов за титлата, защото отборът е в процес на изграждане.

 

Към Димитър Димитров нямам лоши чувства, няма конфликт между нас. Битката за титлата ще бъде между три коня, като единият, в лицето на Лудогорец, има предимство. Смятам, че напускането ми от Левски и от Черно море е много правилно решение за мен. Люпко Петрович показа как трябва да се работи в Левски. Отборът можеше да стане шампион с него", каза Георги Иванов пред Канал 3.

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки