Легендата Пирес подкрепи футболен Бургас (ВИДЕО)

Мощна подкрепа за феновете край морето

Легендата Пирес подкрепи футболен Бургас (ВИДЕО)
Мощна подкрепа получиха бургаският футбол и феновете край морето не от кой да е, а от легендарния Робер Пирес.

Световният и европейски шампион с Франция, който направи забележителна кариера като играч на Арсенал, изрази подкрепата си към Бургас в специален видеоклип, направен в английската столица Лондон.

Главен виновник, за да достигне съобщението на емблематичния французин до бургазлии, бе техният съгражданин Кирил Евтимов.

Експертът по еврофондовете е в близки отношения с Пирес, за което свидетелства и съвместното им видео.

В клипа, който Евтимов публикува на собствения си профил в социалната мрежа Фейсбук, Пирес не само подкрепя футбола в Бургас, но и загатва, че е напълно вероятно част от великите му съотборници в Арсенал да гостуват край морето, за да организират футболен двубой в подкрепа на местните клубове.

Макар и свръх-амбициозна, идеята в никакъв случай не е невъзможна за осъществяване, тъй като Робер и съотборниците му от великия тим на “артилеристите”, завършил непобеден сезон 2003/2004 във Висшата лига периодично играят приятелски срещи по цял свят. 

В случай че подобно събитие стане факт, то ще бъде грандиозен празник за изстрадалите бургаски фенове. Иначе при поредната си визита на Острова Евтимов за пореден път направи чудесна реклама на България.

В типичния си стил сънародникът ни зарадва с бутилка българско вино Рафаел Бенитес, Давид Луиш и легендата от Формула 1 Дейвид Култард, а пък Робер Пирес дори получи и специална книга със забележителностите на нашата прекрасна родина!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки