Мъри Стоилов с опустошителен коментар за Левски

"В клуба не се назначават точните хора, наслушахме се на оправдания", заяви треньорът

Мъри Стоилов с опустошителен коментар за Левски

Най-успешният треньор в новата история на Левски - Станимир Стоилов, отново бе критичен за случващото се в клуба в последните години. Мъри заяви, че настоящият отбор на "сините" е посредствен и няма шансове да се бори за титлата.

 

"Проблемите на Левски започват от спортно-техническото ръководство и стигат до представянето на терена. Не се назначават точните хора. Шефовете на "Герена" вместо да задават посоката, са ветропоказатели. Правят се едни и същи грешки всяка година. Наслушахме се на какви ли не оправдания. На всеки шест месеца се взимат по 10-15 футболисти, сменят се треньорите, но ръководителите са и едни и същи.

 

Ниското качество на играта е продукт на работата на собственик, ръководител и треньор. В момента Левски е посредствен отбор. Няма шансове да се бори за титлата. Публиката иска тръпка, шоу, а Левски вече толкова година няма отбор, който да радва феновете", заяви Стоилов пред колегите от "Спортал".

"В личен разговор с Тодор Батков преди години обявих, че ще се завърна на "Герена" единствено със Сираков по простата причина, че бяхме уволнени несправедливо. В началото на миналата година имах разговор със Спас Русев. Първоначалните му намерения ми харесаха. За съжаление, начинът, по който ми обяви, че ще управлява клуба тогава, е коренно различен от това, което се случва в действителност днес. Още тогава му казах, че е много важно кои ще са неговите съветници. Година и няколко месеца по-късно, явно хората около него не са от най-добрите. За един собственик се съди най-добре по това какво инвестира в своя дом. В момента не виждам Левски да се развива", сподели Стоилов.

 

"Моите съмпатии са към Борислав Михайлов. Ако се кандидатира Любослав Пенев, не мога да му дам оценка, защото не е бил ръководител. В момента за първи път имаме финансиране от ФИФА и УЕФА, имаме присъствие в световния футбол, винаги съм бил за бази и осветление.

 

Нашите клубове се развиват изключително бавно. В момента нямаме играч, който да играе в топ първенство от Европа. В момента най-силните ни играчи са в Русия. Виждам неща по света, които може би за 20 години няма да ги постигнем", допълни Мъри.

Стоилов: И двата гола бяха плод на късмет (ВИДЕО)

Треньорът на Гьозтепе недоволен от тима си

Бивш национал с асистенция в Белгия

Витонов спомогна за успех на Беверен

Равенство за Гьозтепе в Турция (ВИДЕО)

Тимът на Стоилов на две победи от елита

Ковачев вкара за Ахмат при разгромна загуба от Балтика

Бившият играч на Черно море Алекс Фернандес заби хеттрик за победителите

Ради Цонев с гол за Тобол при класическа победа

Българинът вкара своето първо попадение за тима от Казахстан

Лийдс и Груев се отдалечиха от промоция във Висшата лига (ВИДЕО)

Отборът на българина допусна изненадващо домакинско поражение

Десподов с голямо признание в Гърция

Наредиха го сред най-добрите крила в първенството

Официално: Петев вече не е треньор на Университатя

Двете страни се разделиха по взаимно съгласие, с българина си тръгват още трима треньори

"Специален футболист е този български халф"

Хвалят Филип Кръстев в Нидерландия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки