Венци Стефанов: Ще пуснем Любо на конгреса, да се види, че няма нищо задкулисно

Президентът на Славия ще стиска палци на Дунав срещу Левски

Венци Стефанов: Ще пуснем Любо на конгреса, да се види, че няма нищо задкулисно

„Ще пуснем Любо Пенев да се изправи на Конгреса срещу Боби Михайлов. Ние действаме мъжката и искам да покажем, че няма нищо задкулисно", разкри пред „Меридиан Мач" президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов. Както е известно, бившият треньор на Литекс съди футболния съюз, което е конфликт на интереси и реално може да му попречи да се кандидатира за президент на централата. Иначе самият Конгрес ще е на 15 или 16 февруари и заради заетостта на НДК покрай европредседателството вероятно ще се проведе в хотел „Маринела".

 

Венци Стефанов коментира и победата на Славия над Етър, която прати „белите" на полуфинал.

 

„Играхме по-добре от тях и заслужено сме напред. Те имат претенции за дузпите? При първата техният защитник игра с ръка, а при втората щяха да счупят крака на Ивайло Димитров. Срещу нас са давали дузпи за неправилно дишане, а не сме ревали толкова", добави Стефанов.

 

„Какво ще направим за Купата е Божа работа. Всички съперници на полуфиналите са силни, като аз стискам палци на Дунав да отстранят Левски", завърши босът на най-стария столичен клуб.

 

В същото време стана ясно, че Славия е много близо до привличането на наш национал до 19 години, който е част от успешния тим на Ангел Стойков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки