ИЗВЪНРЕДНО: Арестуваха звезда на Лудогорец

Вижте причината за това

ИЗВЪНРЕДНО: Арестуваха звезда на Лудогорец

 Звездата на Лудогорец Върджил Мисиджан е бил арестуван и после освободен от холандската полиция. Причината е, че нападателят е разследван заради побой на паркинг в Розендал. 


Инцидентът се е случил в петък, а потърпевшият е 68-годишен мъж, който е в болница със счупен глезен и контузии на лакътя.

Адвокатът на Мисиджан Ноортйе Лут потвърди за инцидента пред местните медии, твърдейки, че неговият клиент е действал при самозащита. "Има криминално разследване, чийто обект е моят клиент. 
 
Разследването не е приключило. Мога само да кажа, че има няколко свидетелски показания, които показват, че моят клиент е действал при самозащита". 
 
 
Скандалът е станал заради неправилно паркиране на Мисиджан, който е блокирал пътя на семейство Ван Акелен към двора им. В последствие 68-годишният Рон ван Акелен е направил забележка на Мисиджан за паркирания автомобил, който към момента вече е бил преместен от приятел на футболиста. Според въпросния приятел, жертвата пръв е избутал Мисиджан и е отправил обиди на расистка основа към него.
Жена му Ени обаче отрича това: "Съпругът ми помоли шофьора да премести колата си. Извършителят даде очилата си на своя приятел и събори Рон на земята. И то при положение, че има сърдечни проблеми. Съпругът ми не го е провокирал."
 
 
Съпругата показва и снимка на глезена на мъжа си. "Лекарите бяха шокирани. Извършителят трябва да е знаел точно какво прави. Било е професионално направено. "Съпругът ми има мебелен магазин от 1974 година. Той е под къщата до входа на комплекса. Автомобилът ни е отзад. Трябва да минеш през портата, за да излезеш. Няколко души използват изхода, но за жалост често се случва хората да паркират автомобилите си отпред. Това се случи в петък вечер. Видях и веднага обясних от прозореца, че съпругът ми трябва да мине оттам. Но шофьорът каза, че ще отнеме само две минути и отказа да премести колата."
 
След мелето полицията е арестувала Мисиджан, който е разпитан и после освободен. “Изслушахме го и след това го освободихме. Той остава заподозрян", обяви говорител на полицията. 
 
Мисиджан ще трябва да се яви пред съда на 30 март.
Капитанът на Лудогорец Антон Недялков поднови тренировки

Той се възстанови след поредната си контузия

Пьотровски: На загрявката разбрахме за загубата на ЦСКА

Халфът призна и за късмет срещу Левски

Вижте кой ще свири Лудогорец - Левски

Ето всички назначения

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Лудогорец обяви кога пуска билетите за Левски

Деца и пенсионери ползват 50% намаление

Лудогорец падна от Стяуа след скандална дузпа (ВИДЕО)

"Орлите" загубиха с 2:3 в контролна среща

Дерменджиев: Има умора в нашия отбор, паузата идва навреме

"Изиграхме добър мач", каза треньорът на Лудогорец след разгрома над Локо (София)

Пьотровски хвали Неделев след успеха

Капитанът на Лудогорец вкара на ЦСКА 1948

Дерменджиев: Това е пореден ценен трофей за Лудогорец

Треньорът на "орлите" не скри радостта си след спечелената Суперкупа на България

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки