Банан ядоса Коко Вандевеге на Australian Open (СНИМКА И ВИДЕО)

Съдията не се смили над американката

Банан ядоса Коко Вандевеге на Australian Open (СНИМКА И ВИДЕО)
Американката Коко Вандевеге отнесе официално предупреждение за неспортсменска игра заради банан.
 
Тенисистката загуби още в първия си мач на Australian Open, след 6:7 (4), 2:6 от унгарката Тимеа Бабош. Проблемът във втория сет за амаериканката обаче дойде от банан.
 
Изглежда организаторите на един от най-големите турнири за годината бяха пропуснали да доставят на корта хранителния плод, любим на повечето тенисисти. А Коко се оказа гладна и отказа да излезе на корта за поредния си сет в мача, без да е хапнала.
 
Съдията на стола обаче въобще не се трогна от протестите на Вандевеге и я принуди да стане от пейката и да се върне в игра, независимо от обстоятелствата. Тенисистката се опита да обясни, че бавенето на времето не е по нейна вина, а на организаторите, но реферът така и не й влезе в положението. 
 
Така тя получи официално предупреждение, но все пак постигна своето и получи важния за нея банан, от който успя да си хапне, преди да се върне в игра.  
 
 
Малко по-късно американката получи още едно предупреждение, след като загуби едно разиграване и метна ракетата си на корта, ругаейки. Любопитното обаче е, че в този случай Коко получи мъмрене не за псувните си, а за неспортсменско поведение, тъй като била погледнала съперничката си, докато се ядосвала на себе си.
 
 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки