Асен Букарев повдигна завесата около трансферите в Левски

Вижте какво заяви шефът на "Герена"

Асен Букарев повдигна завесата около трансферите в Левски

Левски съвсем скоро може да привлече трима нови футболисти. Това разкри главният мениджър в клуба Асен Букарев.

 

"Атакувани сме от много страни с много футболисти от много агенти, където коректно, къде не. Оттам идват и спекулациите. Ние искаме да съобщим, когато има нещо реално на обществеността, която чака нови качествени играчи. Опитахме се да привлечем 2-3 футболисти, чийто трансфери пропаднаха. В момента сме предложили оферти за трима футболисти, чакаме отговор до ден-два или три, и се надявам всичко да завърши добре за Левски. Гаранция няма, защото зимната пауза като трансферен период е много по-труден. Надявам се те да изберат Левски и да стигнем до щастлив край", сподели босът пред колегите от "Дарик Радио".

 

Букарев призна, че има интерес към играчи на Левски, но към момента в клуба не обсъждат изходящи сделки.

 

"Има оферти за Мапуку и Давид Яблонски, интерес към Габриел Обертан. Решили сме да не се разделяме на всяка цена с тях, трябва да е много впечатляваща офертата и да помогне сериозно на клуба финансово, за да мислим. За момента не сме склонни да се разделим с никого".

 

Той коментира и ситуацията около Димитър Пиргов, който се готви самостоятелно на "Герена": Пиргов не може да напусне клуба без да получи клубът пари. Обяснили сме го и на него, и на агента му. Надявам се за негово добро и за доброто на Левски да не се влачи тази сага дълго и да се разберем с евентуалния му бъдещ клуб.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки