Строг пропусквателен режим за Лудогорец – Милан

Охраната връща фенове с артикули на други отбори

Строг пропусквателен режим за Лудогорец – Милан
ПФК Лудогорец уведомява феновете, които ще гледат на живо мача от 1/16-финалите в Лига Европа срещу Милан в четвъртък (15 февруари) от 20,00 ч., че същия ден „Лудогорец Арена“ отваря врати в 18,00 ч.
 
Входовете на стадиона ще бъдат затворени в 19,30 ч. 
 
За двубоя Лудогорец - Милан ще има строг пропусквателен режим, като билетите вървят с поименен ваучер. Неговата цел е да удостовери, че притежателят му е закупил билет съгласно правилата за двубоя. Във ваучера освен имената на посетителя и неговото място на стадиона, са упоменати и всички правила, които трябва да бъдат спазвани по време на мача.
 
Ръководството на клуба напомня на всички посетители на двубоя да носят билета, ваучера и документ за самоличност. Лицата, чиито имена от документите за самоличност не съвпадат с тези от ваучера, няма да бъдат допускани на стадиона.  
 
ПФК Лудогорец призовава привържениците да дойдат на стадиона възможно по-рано, за да се избегне забавяне в преминаването през пропускателните пунктове и входовете. Клубът ще вземе всички необходими мерки, за да няма струпване по пътеките и аварийните изходи на "Лудогорец Арена". Умоляваме присъстващите да спазват указанията на полицията и стюардите. Пропусквателният режим на "Лудогорец Арена" става посредством турникети по входовете.
 
Клубът уведомява, че на "Лудогорец Арена" няма да бъдат допускани фенове с артикули на други отбори, както и такива в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.
 
Официалната пресконференция на Лудогорец с участието на Димитър Димитров и Лукас Саша ще се проведе на 14 февруари в 12,00 ч. на стадион "Лудогорец Арена". Официалната тренировка на шампионите е с начален час 18,00 ч. на клубната база.
 
Милан пристига в България в късния следобед на 14 февруари. Същия ден треньорът Дженаро Гатузо и един футболист ще дадат пресконференция на "Лудогорец Арена" в 19,30 ч. 
 
ПФК Лудогорец се извинява на живущите в района на стадиона за причиненото неудобство при организацията за провеждането на мача в четвъртък вечерта.

 

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки