Сърбин ще свири Лудогорец - Милан

Срещата е поверена на Милорад Мажич

Сърбин ще свири Лудогорец - Милан

 Милорад Мажич ще ръководи първата 1/16-финална среща от турнира Лига Европа между Лудогорец и Милан в четвъртък. 44-годишният топрефер (роден на 23 март 1973 година) на западната ни съседка е съдия на ФИФА от 2009-а година, а вече четири години е в Елитната група на УЕФА, който включва 15-те най-добри рефери на континента. По професия е мениджър в търговска компания.

 

 
През 2016-а година той получи финала за Европейската Суперкупа, а през 2017-а ръководи и финала на турнира за Купата на Конфедерациите между Германия и Чили. Мажич беше съдия на мачове от Световното първенство през 2014-а година и на Европейското във Франция през 2016-а. Със сигурност е в плановете на Световната федерация по футбол и за Мондиал 2018, както и за високите етажи от турнирите Шампионска лига и Лига Европа. Освен в страната си, е канен да ръководи мачове в първенствата на Румъния, Катар и в Египет.
 
 
Негови помощници ще бъдат Милован Ристич и Далибор Джурджевич, с които той ръководи и повечето мачове в Европа. Допълнителни асистент-съдии зад вратите ще бъдат Ненад Джокич и Данило Груич, а Неманя Петрович е назначен за четвърти съдия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки