Рино Гатузо: Може Лудогорец да ни подцени

"Имат футболисти като Лукоки, Мисиджан, Сисиньо, Марселиньо, които разполагат с отлични качества"

Рино Гатузо: Може Лудогорец да ни подцени

 Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо заяви, че "росонерите" няма да подценят Лудогорец в утрешния първи мач от 1/16-финалите в Лига Европа.

 
"Подхождаме с уважение към Лудогорец. Чух техния треньор да казва днес, че се надява да ги подценим, но ние нямаме основания да ги подценяваме. 
 
През последните шест години Лудогорец доминира в българския футбол. Видях, че по един начин играе в България и по друг в европейските мачове. През последните шест години Лудогорец има по-голям опит в Европа от нас. Така че може те да ни подценят", коментира Гатузо на пресконференцията преди мача.
Специалистът очаква българският шампион да излезе в схема 4-3-3.
 
"Лудогорец има футболисти като Лукоки, Мисиджан, Сисиньо, Марселиньо, които разполагат с отлични качества. Няма нужда кой знае колко да разузнаваме Лудогорец. Гледали сме мачовете им в Европа в последните години. Отборът играе много бързо и създава проблеми на всеки, който гостува в Разград. 
 
Имат няколко футболисти, които изграждат облика на Лудогорец. Надявам се утре да намерим празни пространства. Очаквам да играят 4-3-3. Подготвени сме за различни тактически варианти", каза още Гатузо.
 
Той разкри, че Милан няма да има официална тренировка тази вечер, тъй като отборът е уморен от дългото пътуване до Разград. 
 
"Пътувахме 5 часа и играчите са уморени. Преценихме, че по-добре да им дадем почивка. Милан се намира в добра форма и се надявам да продължим успешната серия. Ние ще играем с пълни сили срещу Лудогорец, защото трябва да защитаваме престижа на Милан в Европа", каза Дженаро Гатузо.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки