Делио Роси: Занапред ще играем по-добре

"Новите дойдоха малко късно, но съм доволен от тях"

Делио Роси: Занапред ще играем по-добре

Със сигурност ще подобрим играта си, сега моята задача е да вдигна нивото на всички, обеща треньорът на Левски Делио Роси след извмъчената победа срещу Ботев (Пловдив) на "Герена".

 

"Наистина труден мач, за мен беше интересно да видя как ще се представим след едно такова дълго прекъсване. Срещнахме много силен и организиран съперник. Победихме, защото през второто полувреме изглеждахме като истински отбор", продължи италианецът. 
 
"През първото полувреме не бяхме добри в пресата в средата на терена, оставихме техните халфове да играят повече с топката и на тях това им се удаваше лесно. През втората част обаче всичко се промени и резултатът се видя", заяви Роси.
 
"Работихме много през подготовката. Сега не бяхме съвсем брилянтни, но имахме издръжливост и след почивката това се видя. Новите играчи дойдоха малко късно и трябва да ги интегрирам в отбора стъпка по стъпка, не става наведнъж. Но съм доволен от тях и от това, което показаха на терена. Сигурен съм вече, имам отбор, с който мога да постигна целите ни. Просто не всички са на едно ниво в кондицията", добави италианецът. 
 
"Проблемът не са футболистите, а разстоянията между тях. Ако разстоянията не са такива, каквито трябва да бъдат, трудно може да се започне атака и да се проведе добре. Със сигурност обаче играта ще се подобри. Имам огромен респект пред хората, които идват да ни гледат. Който е привърженик знае, че понякога трябва да страда. Благодаря им, че бяха зад нас и още от тази вечер ще мислим за следващия мач и да се представим по-добре", завърши той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки