ИЗВЪНРЕДНО: Гриша Ганчев взе спешни мерки в ЦСКА!

Вижте какво направи собственикът на "червените" преди дербито с Левски

ИЗВЪНРЕДНО: Гриша Ганчев взе спешни мерки в ЦСКА!

ЦСКА не играе убедително в последните си мачове и това се вижда с просто око от фенове, треньорско ръководство и собственици на клуба. Всичко това се случва дни преди огромния сблъсък с Левски от 26-ия кръг на първенството в Първа лига. Логично е собственикът Гриша Ганчев да вземе спешни мерки и това, според информацията на NOVSPORT вече е факт.

Първата стъпка на боса е била да се срещне с играчите и да потърси причината за неубедителното представяне в двубоите с Черно море, Етър и Пирин. Веднага след това той е направил необходимото да надъха отбора за предстоящото Вечно дерби. Гриша Ганчев е уверил футболистите и треньорското ръководство, че има пълно доверие и разчита на качествата и себераздаването за победа над "сините".

Освен това той е дал обещание за големи премии при успех, информация за което вече се прокрадна в медиите. Футболистите ще заработят фантастични бонуси, ако зарадват "червена" България в неделя. Нещо, което вече се случи многократно през миналия сезон...Дали ще се получи и този път - предстои да разберем в неделя. Мачът е от 13,00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки