Напрежение в Лудогорец, Херо бесен за селекцията

Джуниър Локоса пристига директно за да подпише договор, а не на проби

Напрежение в Лудогорец, Херо бесен за селекцията
Сериозен конфликт назрява в Лудогорец по темата за лятната селекция, научи „България днес" от свои източници в клуба.
 
Треньорът на футболните ни шампиони Димитър Димитров-Херо настоява за мащабна селекция, с която да освежи състава и да създаде повече конкуренция за отделните постове. Ръководството от своя страна пък държи на сегашните играчи, които от години носят успехи, и не иска да се разделя с тях.
 
За да влязат допълнителни суми в касата, босовете в Разград биха били склонни да се разделят с една-две от звездите си, но не на всяка цена, а само ако има сериозни във финансово отношение оферти. За неколцина от титулярите има интерес, но засега конкретни разговори с чужди отбори няма, твърдят от „Лудогорец Арена".
 
В  същото  време пред Херо и възпитаниците му има поставена висока цел - влизане отново в групите на Шампионската лига през следващия сезон. Бургаският специалист е заплашил, че поставената задача може и да не бъде изпълнена, ако не му бъдат осигурени исканите от него нови попълнения. Нещо повече, Димитров не е доволен и от младите надежди, които би следвало да налага за първия състав. 
 
„Младите момчета са показали, че имат потенциал, но все още отстъпват във физическо отношение и им предстой много работа. Ако имаме нещо официално като трансфери, ще го обявим веднага", обясни Херо.
 
На всичко отгоре„орлите" преговарят с нови футболисти, без да има одобрение на старши треньора, говори се на „Лудогорец Арена". Нигериецът Джуниър Локоса пристига директно за да подпише договор, а не на проби, каквито бяха първоначалните информации.
 
24-годишният футболист ще премине медицински прегледи в Разград и след това ще сложи подписа си под предварителен контракт с„орлите", съобщи агентът на играча Исмаил Адедоин. Локоса е играч на Кано Пиларс, като през този сезон има 18 попадения за своя тим. Президентът на клуба Тукур Бабангида също потвърди за трансфера на Локоса.
 
Преди дни стана ясно, че в Разград се завръща Димо Бакалов, който сега защитава цветовете на Локомотив (Пд). Той ще се присъедини към подготовката на разградчани в началото на юни. Тодор Неделев от Ботев (Пд) също много вероятно ще подсили шампионите. Водят се преговори и за Дарко Йевтич, който е юноша и собственост на швейцарския Базел, но в момента е преотстъпен на полския Лех (Познан).

 

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки