Сензациите в пресата: ЦСКА дава играчи на Етър, праща Манолев в Щутгарт

Прохазка предупредил "сините" за Ел Маестро

Сензациите в пресата: ЦСКА дава играчи на Етър, праща Манолев в Щутгарт

Сензациите в родната преса на 9 юни, събота, 2018 година:

Тема Спорт: ЦСКА два двама или трима на Етър

ЦСКА може ga преотстъпи трима футболисти на Етър. Според информация на "Тема Спорт" болярите искат отно­во да вземат бранителя Пла­мен Гълъбов и халфа Никола Ко­лев. Двамата изкараха целия минал сезон на "Ивайло" и са се вписали доста добре към ко­лектива. Почти сигурно е, че Колев ще се върне в Етър. Мал­ко по-различна е ситуацията с Гълъбов, който вероятно ще получи шанс в контролите на ЦСКА. Ако бранителят покаже стабилни изяви, той може да остане през сезона на "Армия­та". Гълъбов е част от червените от лятото на 2016 г., ка­то през първата си година бе използван в дубъла, а през вто­рата бе преотстъпен в Етър.

Към Велико Търново може да поеме и вратарят Слави Петров. Болярите се оглеж­дат за перспективен страж, след като се разделиха с Денис Гъргич. Виолетовите разпола­гат с две стари пушки под рамката - З6-годишния Хри­сто Иванов, който е титу­ляр, и 34-годишния Цветомир Цанков, който попадна в гру­пата десетина пъти, но така и не записа мач през миналия сезон.

Тема Спорт: „Армейците” пращат Манолев в Щутгарт

Един от най-опитните игра­чи на ЦСКА Станислав Манолев ще пътува за Щутгарт по-къс­но през този месец, разбра 'Те­ма Спорт". В Германия той ще премине двуседмични възстано­вителни процедури заради травмата, която получи в края на миналия сезон. Манолев се контузи в последното дерби с Левски. След наглед безобидно подхлъзване се оказа, че игра­лият като крило в този мач футболист няма как да продъл­жи мача. След направените прегледи бе установено, че Мано­лев е скъсал вътрешна връзка на коляното и ден по-късно бе опе­риран. Той все още носи шина и се придвижва с помощта на па­терици. Въпреки това Стани­слав присъства на първата тренировка на ЦСКА в четвър­тък, когато се запозна с" новия треньор Нестор Ел Маестро.

Манолев ще пропусне цялата подготовка и старта на новия сезон. Завръщането му на тере­на се очаква в средата на ав­густ.

Меридиан мач: Прохазка предупредил „сините” за Ел Маестро

Вече бившият футболист на Левски Роман Прохазка е пре­дупредил на „Ге­рена", че ЦСКА е поет от много способен треньор. Припом­няме, че в четвър­тък сърбинът Нескор Ел Маест­ро пое „червени­те", след като преди това изведе словашкия Спар­так Търнава до титлата на Сло­вакия. Както е известно, Про­хазка е юно­ша именно на Спартак.

Халфът е обявил  на бившите си съотборници в Левски, че Ел Маестро е „мно­го добър треньор, но и много луд" и е уточнил, че от него „може да се очаква всичко".

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки