ШОКИРАЩО: Кристиян Малинов налетял на брата на Ел Маестро

В Словакия искат от Нестор Ел Маестро искат извинение

ШОКИРАЩО: Кристиян Малинов налетял на брата на Ел Маестро

С комична сце­на е започнало приключението на братята Ел Маестро в ЦСКА, научи „Меридиан мач". По-малкият представител на фамилията Никои, който ще бъ­де асистент на батко си Нестор, е бил изгонен от съблекалнята. Той се появил там с цивилни дрехи и искал да се запознае с иг­рачите. За негова беда обаче това не се харесало на Кристиян Мали­нов. „Какво прави този фен тук!", скочил халфът и призовал на Ни­кои да напусне. 25-годишният сърбин се стрес­нал и започнал да отстъпва. По ед­но време обаче се окопитил и обяс­нил на английски, че е един от нови­те треньори. След това, естес­твено, Малинов дълго време му се извинявал за неприятната сценка.

В Словакия пък искат Нестор Ел Маестро да стори същото. Медиите в страната наст­ръхнаха срещу него заради обви­ненията, които хвърли по време на първата си пресконференция в София. „Ел Маестро скочи на колега и Слован", обявиха издания­та „Спорт", „Спорт24", както и най-големият таблоид в страна­та „Час".

Журналистът Онджей Лауко обаче го обвини, че подминал ис­тината на два пъ­ти. Първо колега­та му Норберт Хрънчар не е бил гонен никога по време на кариера­та си. Той има 2 сезона в Дукла (Банска Бистрица), както и един в Спартак (Миава), от­където си тръгва сам. Освен това е бил начело на Ружомберок от 2016 година на­сам, с който е бил и в евротурнирите. „За едно нещо той е  прав. Срещата с Ружомберок завърши 0:0. Това бе пет кръга преди края на първенството и Спартак Търнава имаше 13 точ­ки преднина пред Слован. Само че по това време Слован бе трети. Когато си казал А, хубаво е да кажеш и Б.

Втори   по това време бе Дунайска среда, кой­то изоста­ваше на 9 точки преди този   кръг. Дунайска среда оба­че спечели 3:2   срещу Жилина, до­като Спартак взе само една точка. Така разликата между тях стана 7 точки, а на „червено-черните" им предс­тоеше гостуване на Слован. Между другото, ако Спартак не бе победил с 2:1, а Дунайска среда не се бе провалил у дома с Тречин (0:3), то разлика­та можеше да стане и само 4 точки, но това ве­че е в сферата на конспирациите", завършва комен­тарът на Лауко.

Шестима национали на Ботев отново при "канарчетата"

На "Колежа" се готвят за Черно море

ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки