Албена впечатли инспекторите на ACES EUROPE с възможностите да стане първият европейски курорт на спорта

Гостите останаха очаровани от условията и възможностите, които се предлагат

Албена впечатли инспекторите на ACES EUROPE с възможностите да стане първият европейски курорт на спорта

Инспектори на АCES EUROPE провериха днес готовността на курортен комплекс Албена да бъде европейски курорт на годината за 2019-а. Гостите останаха очаровани от условията и възможностите, които перлата на българското Черноморие предоставя за целогодишна активна почивка и спорт.
 

Хуго Алонсо - генерален секретар на ACES EUROPE, заедно с останалите от управата на организацията, която определя европейските градове и столици на спорта Лукас Борел, Виченцо Лупатели, Франсоа Ноел и Анатоли Илиев – обиколиха днес в продължение на два часа всички спортни съоръжения в курорта, след което изгледаха специалната презентация, представяща възможностите и приоритетите на Албена в областта на активната почивка, рекреацията и здравословния начин на живот. Авторитетните гости получиха обстойна информация по време на инспекцията и на пресконференцията след това от Маргита Тодорова – директор Маркетинг, продажби и експлоатации и член на Управителния борд на курорта, от Димитър Тачев – зам.-директор Маркетинг, реклама и експлоатации, Денис Тахиров – мениджър спорт, Ервин Линдбихлер – ръководител сектор Спорт, Кристина Богданова – продуктов мениджър и др.
 

Гостите разгледаха многофункционалната зала, огромния аквапарк, конната база, тенис-комплекса, футболните игрища, спа-центъра с 25-метровия басейн, игрището за хокей на трева и останалите многобройни спортни съоръжения на курортния комплекс.
 

Специална презентация запозна присъстващите с бъдещите инвестиционни и организационни приоритети на курорта в областта на спорта, както и с новостите по отношение активната почивка на стотиците хиляди посещаващи едно от райските места на България всяка година.
 

„Световните тенденции се променят. Туристите вече не търсят само добро обслужване по отношение на храна, плаж, хотел, а държат все повече на възможностите за спорт и активна почивка. Това е нещото, в което Албена е абсолютен лидер в тази част на света – като многообразие и богатство на опциите за спортуване. Отделно всеки един от хотелите има своя спортна инфраструктура. Курортът става все по-зелен и все по-спортен”, заявиха домакините по време на пресконференцията.



Ако бъде избран, Албена ще стане първият в историята европейски курорт на спорта. ACES EUROPE определя столици, градове и малки градове на спорта от 2000 г., но от идната година вече ще включва и новата титла – „европейски курорт на спорта“.
 

Белослава Кръстева на половин точка от върха на Европейското по шахмат

Днешният ден се оказа успешен и за повечето от останалите българки

Министър Глушков откри младежкия форум „Огласи визията си. Бъди информиран, подготвен, ангажиран“

С дейни хора като Вас ни очаква бъдеще, обяви министърът на младежта и спорта

WINBET с 50 лв. бонус при 50 лв. депозит за нови клиенти

Новите потребители на сайта winbet.bg ще могат да изтеглят сумата на бонуса след само три разигравания

WINBET предлага още възможности за по-високи печалби с новия VIP Bell Link джакпот

Още по-вълнуващо казино преживяване с избрани игри на EGT Digital на сайта winbet.bg

Салимова завърши с реми в Турнира на претендентките

Китайски сблъсък за световната титла, Нургюл 7-ма в дебютното си участие

Ансамбълът ни с 6-о място на обръчи на СК в Баку

Вижте подробности

България ще има финалисти във всички категории в Прага

На Открития шампионат по спортна аеробика

Ева Брезалиева с 2 медала от Световната купа в Баку

Елвира Краснобаева остана пета на топка и седма на обръч

България с финалисти във всички категории на ОШ по спортна аеробика в Прага

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки