ЕКСКЛУЗИВНО: ЦСКА привлече още двама футболисти, Каранга няма да остане

Ето за какво става дума

ЕКСКЛУЗИВНО: ЦСКА привлече още двама футболисти, Каранга няма да остане

ЦСКА привлече още двама нови футболисти, научи БЛИЦ СПОРТ от достоверни източници. Единият е халф, а другият е нападател и идва като заместник на Каранга. Единственото, което можем да съобщим, е че двамата акостират на „Армията” от отбори от Западна Европа.

 

Полузащитникът притежава много добри качества и в Борисовата градина се надяват да помогне и да укрепи халфовата линия. Нападателят притежава същия нюх към головете като Каранга и е доста интересно име.

 

Очаква се двете нови попълнения да бъдат представени официално на страницата на ЦСКА по-късно днес или най-късно утре. Припомняме, че снощи за финални разговори с ръководството на 31-кратните шампиони дойдоха петима футболисти.

 

Междувременно БЛИЦ разбра, че Каранга няма да остане в тима през новия сезон. Въпреки че се завърна и се включи в тренировките на „червените” в Тетевен, бразилецът ще бъде продаден.

 

Припомняме, че договори с ЦСКА вече имат вратарят Данте Стипица и защитникът Стивън Перейра.

 

Що се отнася до Петър Занев – националът наистина е имал разговори с „червените”, но приоритет за него е чужбина. Ако не си намери нов тим зад граница, той ще облече „армейския” екип.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки