Сензациите в пресата: Недялков дебютира за Лудогорец срещу Йънг Бойс

Крушарски помирява Бруно и Чаво, Рига плаши ЦСКА с нов бразилец

Сензациите в пресата: Недялков дебютира за Лудогорец срещу Йънг Бойс

Най-интересните теми от родния печат днес, 28 юни:

 

„Тема спорт”: Недялков дебютира за Лудогорец срещу Йънг Бойс

 

Най-новото попълнение на Лудогорец Антон Недялков е готов за своя дебют. Очаква се това да се случи в предстоящата в събота контрола с Йънг Бойс. Двубоят с шампиона на Швейцария е от 18:30 часа и е последен от лагера на разградчани в Австрия. Както е известно, бившият ляв бек на ЦСКА изненадващо напусна ФК Далас и подписа с Лудогорец през изминалия уикенд. Той имаше травма, но вече е готов за игра и се очаква Пауло Аутуори да го пусне в спаринга в събота. Все още не е ясно дали националът на България ще е титуляр или ще се появи след почивката. На неговата позиция играе Натанаел и поне в началото Недялков се очаква да е негова резерва.

Бранителят на Лудогорец Георги Терзиев пък изрази задоволството си от победата с 3:1 над руския Ахмат Грозни. Защитникът, който бе капитан, е на мнение, че тимът е поддържал добро темпо, което е положителна  новина преди старта на еврокампанията.

 

„Меридиан мач”: Крушарски помирява Бруно и Чаво

 

Собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски се качи при отбора на лагера в Боровец вчера следобед. Той проведе дълъг разговор със спортния директор Чавдар Цветков и треньора Бруно Акрапович. Двамата са имали известни противоречия в последните дни, като Чаво е недоволствал от изключително раздутата група от футболисти, които продължават да водят подготовка с „черно-белите".

В спортно-техническият щаб на „черно-белите" трябва да се справят и със ситуацията с липсата на необходимите лицензи на двама от помощник-треньорите. На този етап изряден е само Александър Тунчев, докато Желемир Теркеш и Здравко Букарица не отговарят на изискванията, които БФС и Треньорската комисия имат, а това може да доведе до санкции от страна на футболната централа.

 

„Тема спорт”: Рига плаши ЦСКА с нов бразилец 

 

Съперникът на ЦСКА в първия квалификационен кръг на Лига Европа Рига се подсили с дефанзивен халф. Вчера латвийците успяха да привлекат бразилския полузащитник Тиаго де Алмейда Примао. Той е роден на 11 февруари 1993 година, висок е 180 сантиметра. Играчът ще бъде картотекиран в УЕФА и ще може да се изправи срещу червените. Както е известно, преди дни Рига се раздели с украинските си асове - халфовете Валери Федорчук и Сергей Загинилов. За подсилване на полузащитата пък бе взет Примао. 25-годишният бразилец започва кариерата си в Коритиба, като през 2012 година записва 12 двубоя в елитната Серия А. След това е даван под наем на Фос до Игуачу, Атлетико Сорокаба и Атлетико Гоянензе. Последният тим откупува правата му. През пролетта на 2016-а е част от катарския Оход, а след това носи екипите на Ботафого, Санта Крус и втородивизионния бразилски Лодриана. Именно от този тим преминава и в Рига.

Вчера от латвийския клуб представиха официално и Веселин Бранимиров. Българският специалист, който за последно бе начело на Поморие, влезе в щаба на Михаил Коневс.

 

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки