Паулиньо: Искам да остана в историята на Левски, сърцето ми вече е "синьо"!

"Искам да помогна да Левски да спечели трофеи, да бъда на върха в българския футбол", заяви Паулиньо

Паулиньо: Искам да остана в историята на Левски, сърцето ми вече е "синьо"!

 Една от големите звезди на Левски - Паулиньо даде пространно интервю за своите първи шест месеца в родния гранд. Крилото призна, че се чувства фантастично в София, като дори и първото му дете ще се роди в българската столица.

 
Техничарят допълни, че при "сините" той е намерил подходяща среда за развитие и се закани да остане в историята на клуба чрез доброто си представяне и спечелени трофеи. Ето какво още сподели той пред FPA Agency.
 
"В Левски съм повече от половин година. Пристигнах през януари. Много съм щастлив тук. Хората тук в България се отнасят много добре с мен. В клуба ме посрещнаха с много любов. Накараха ме да се почувствам като у дома си. Президентът и ръководството на клуба направиха така, че аз и съпругата ми да се чувстваме комфортно в София. Затова бих искал да им благодаря и да върна жеста с представянето си на терена".
 
"Искам да помогна да Левски да спечели трофеи, да бъда на върха в българския футбол и да помогна на клуба в Европа. Дойдох тук, за да пиша история, защото един ден искам да бъда запомнен като някой, който е дал всичко от себе си за клуба".
 
"Преди да дойда в София не бях играл футбол шест месеца. Казах си: "Сега или никога". Работих много здраво и отборът ни успя да се класира за квалификациите на Лига Европа. Сега на подготовката работим много - технически, психически и физически. Феновете тук са фантастични. Още в първия мач, който играх на "Герена" усетих, че Левски е отбор на феновете. Подкрепата им е невероятна. В Бразилия играх за Коринтианс, който има много фенове. Честно казано мислех, че в Европа никога няма да усетя подобна подкрепа, но съм бил в грешка".
 
"На финала за Купата на Националния стадион бяха 40 000, които пееха през цялото време. Беше фантастично да получиш тяхната подкрепа. Жена ми и аз нямаме думи да опишем София. Обичаме града и хората. Толкова ни харесва, че решихме първото ни дете да се роди в София. Бих искал да кажа на привържениците, че сърцето ми е "синьо". Оценявам тяхната подкрепа и ще продължа да давам максимума на терена".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки