Сензациите в пресата: Сектор Б атакува Вадуц от Германия

Пореден хърватин пристига в Локо Пд, още няма яснота за излъчването на първия мач на Левски в Европа

Сензациите в пресата: Сектор Б атакува Вадуц от Германия

Сензациите в родната преса на 8 юли, неделя, 2018 година:

Меридиан мач: Сектор Б атакува Вадуц от Германия

Левски получи 1200 билета за стар­та си в Лига Европа на „Рейнщадион" в Лихтенщайн в сря­да. „Сините" обаче почти сигурно ще трябва да върнат голяма част от тях. Причината е,  че привържениците на тима показаха слаб интерес към двубоя с Вадуц. Доста от кандидатите са се отказали заради високите цени на хотелите до Княжеството. За пръв път Националния клуб на привържениците на Левски няма да има и екскурзия с авто­буси.

„Нямаше много кандидати, а освен това маршрутът трябваше да бъде съгласуван с поли­циите в няколко дър­жави, които да оси­гурят кордони от граница до граница. Особено на Балка­ните. Това също от­каза доста хора", коментираха за Меридиан Мач" от Сек­тор Б. Все пак решени­ето на Левс­ки да намали цените за чъртъра са дали ре­зултат. Така сериозна гру­па ще пътува до Лихтенщайн заедно с любим­ците си. Останали­те, които искат да са навсякъде със „сините , са намерили алтернативни вари­анти и се справят самостоятелно. Те ще се възползват от евтините полети до Германия, които предлагат нискотарифните самолетни компании, оттам с коли под наем ще пътуват за мача с Вадуц.

„Този вари­ант се оказва доста по-евтин. Но нямаме точен брой на хора­та, които ще се въз­ползват от него, но не са малко", про­дължават от агитка­та. „Сините" обаче си признават, че са понесли и сериозен удар от вървящото в момента световно първенство в Русия. Именно във вторник и сряда ще бъде развръзката на Мондиал 2018 и тогава ще стане ясно кои две страни ще спо­рят за титлата. „Все пак сме и сезон на почивките. Хората си стоят на морето и чакат Левски да стигне до по-атрактивни противници от Вадуц”, признават си от Сектор Б.

Меридиан мач: Пазарлъкът за ТВ правата на Левски продължава

Все още няма яснота дали първата среща на Левски в Европа ще остане окончателно на тъмно или не. От „Нова телевизия" продължават да водят преговори с Вадуц за телевизи­онните права, които до петък вечерта завършиха без резултат, разкриха запознати за „Меридиан Мач". Затова и медията е анонсирала, че ще из лъчи единствено Лудогорец - Крусейдърс който също ще се играе в сряда, но от 20,00 часа. За да бъде осъществено излъчване то от Лихтенщайн, то родната медия трябва да прати свой екип, след като местните телевизии нямат намерение да излъчват мача.

Меридиан мач: Още един хърватин пристигна в Локо (Пд)

Пореден хърватин пристигна в лагера на  Локо (Пловдив). Това е 21-годишният Дуже Мръдеса. Той е в отбора от 2 дни и ще има мал­ко време да мине про­бен период, да вземе участие в поне една контрола и да покаже дали заслужава дого­вор с клуба. Той е юно­ша на Цибалия, прив­лечен е в Риека, където играе за втория отбор, и в скромния НК Бедем. Има записани 15 мача в елита на роди­ната му и 5 срещи в различни турнири.

В момента под ръко­водството на Бруно Акрапович се готвят 32 футболисти. Днес в Го­ведарци трябва да пристигне и млад фут­болист от Германия, който ще бъде под но­мер 33 при „черно-белите”. Ако бъде одобрен обаче, последният чужденец ще остане да играе за юношите старша въз­раст на Локомотив с перспективата бързо да пробие в мъжкия тим.

Така Бруно Акрапович трябва бързо да ре­дуцира групата за но­вия сезон, защото в мо­мента разполага с цели 3 футболни отбора. През новия сезон плов­дивчани ще разчитат основно на чужденци, тъй като треньорът одобри вече двама но­ви легионери, а държи в отбора му да останат и още четирима, които са на проби.

Тема Спорт: Тим от Бразилия иска Афонсо

Ботев ще продаде Гу­ставо Афонсо до дни. Жълто-черните вече имат ку­пувач за 25-годишния нападател. Шефовете на клуба преговарят за трансфера. Бразилецът, който вкара един от головете за успеха с 3:2 над ЦСКА 1948, е желан от клуб от родината му.

Очаква се до дни да при­стигне писмената офер­та, за да бъде подписан до­говорът между двете страни. Параметрите по сделката вече са почти доуточнени. Тя трябва да бъде финализирана през следващата седмица.

Густаво не впечатли през миналия сезон - в 21 шампионатни мача вкара 1 гол и направи 3 асистенции.

След раздялата с Бризола и Афонсо Николай Киров иска да бъде привлечен атакуващ футболист. По всяка вероятност въпрос­ният играч ще е чужденец.

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки