Португалци надцакват ЦСКА за заместника на Каранга

"Армейците" с конкурент за подписа на Дъглас

Португалци надцакват ЦСКА за заместника на Каранга

ЦСКА има конкурент от Португалия за нападателя Мичел Дъглас . Медиите в Бразилия вече съобщиха, че „армейците“ и Дъглас са се разбрали за 3-годишен договор. В неделя вечерта обаче се появиха публикации, че Мичел може да премине на Пиринейския полуостров. Освен от ЦСКА той е получил предложение и от португалския елитен Авеш, който завърши 13 от 18 отбора през миналия сезон.



„Тема Спорт“ твърди, че клубът на нападателя КСА опитва да договори бартер с Авеш – бразилците желаят да привлекат бранителя Жорже Фелипе в замяна на Дъглас.



Чия оферта ще приеме Мичел – на ЦСКА или на Авеш, остава отворен въпрос. Той има 14 мача и 5 гола за КСА Алгояно във втора бразилска дивизия тази година. Дъглас е типичен таран с добра физика и техника. Висок е 186 см, силният му крак е левият. Мичел е приятел с Фернандо Каранга, като двамата са били съотборници през 2014-а в Боа Ешпорте.



Трябва да се отбележи, че за Дъглас ще трябва да бъде заплатена трансферна сума на КСА, тъй като има договор до ноември тази година.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки