БОМБАТА НА ВЕЧЕРТА: Бави се договорът на Каранга в Китай!

Вижте причината за това

БОМБАТА НА ВЕЧЕРТА: Бави се договорът на Каранга в Китай!

Новината от днешния ден е преминаването на голмайстора на ЦСКА Фернандо Каранга в китайския Хенан Джиани. Официално потвърждение за този трансфер все още няма нито от "червените", нито от китайците. Причината за това се крие във факта, че се чакат медицинските изследвания, които да покажат здравословното състояние на Каранга, научи LIVESPORT.BG.

Припомняме, че бразилецът имаше травма, която не му позволи да играе в последните кръгове от Първа лига и в първите мачове от лятната подготовка на "армейците". Поради тази причина ръководството на Хенан иска да подложи нападателя на по подробни медицински тестове преди трансферът да бъде официално обявен.



ЦСКА и Хенан Джиани са се разбрали за трансферната сума, като според информациите тя възлиза на около 3 млн. евро. Фернандо Каранга вече е в Китай и очаква да подпише своя договор. 

 

Агентът на Каранга Андерсън Наслара разкри защо сделката все още не е финализирана, въпреки че има разбирателство между клубове и играч, а причината е в травмата, която мъчеше бразилеца доскоро. "Той трябва да подпише съвсем скоро. Китайският клуб е информиран, че се завръща след контузия и му прави по-подробни тестове, за да види какво точно е състоянието му. Това малко забавя нещата", обясни Наслара пред бразилското издание "О'Гол", цитиран от "Блиц".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки