Извънредно: Правят спешно плащане в Левски

Шефовете на отбора пълнят джобовете на играчите преди реванша с Вадуц

Извънредно: Правят спешно плащане в Левски
Ръководството на Левски ще направи спешно плащане на играчите, за да пресече всякакви приказки за финансова криза, която се отразява на представянето на тима.
 
Сините загубиха с 0:1 в Лихтенщайн в първи мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Играта на отбора на стадион "Райнпарк" бе под всякаква критика.
 
С представянето си левскарите направиха така, че напрежението в клуба да се покачи сериозно. Защото при отпадане в тази фаза сините не само ще лепнат ново срамно петно, но и ще претърпят сериозни загуби и ще влязат с понижено самочувствие в първенството.
 
Отделно от това отпадането от подвизаващия се във втора швейцарска дивизия тим ще постави клуба в неизгодна ситуация при воденето на преговори с набелязаните за привличане играчи.
 
Шефовете са забавили едно месечно възнаграждение на футболистите. То обаче трябва да бъде изчистено в най-скоро време, по възможност в първите два дни на седмицата, за да може състезателите да са съсредоточени единствено върху представянето си в реванша с Вадуц.
 
Мачът срещу лихтенщайнците е във вторник от 18:45 часа на стадион "VIVACOM АРЕНА Георги Аспарухов".
 
Целта пред отбора на Левски пък е достигането на груповата фаза на Лига Европа.
 
Опитите на ръководството на клуба да подсили отбора с централен защитник и нападател засега удрят на камък. Делио Роси вече на няколко пъти натърти, че иска да му бъдат осигурени играчи на тези постове.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки