Сензациите в пресата: ЦСКА не може да се разбере с Траоре, Вандерсон вариант за Фламенго

Камбуров ще е капитан на Берое, Мауридес дебютира за ЦСКА, изгонените в Рига титуляри днес и още...

Сензациите в пресата: ЦСКА не може да се разбере с Траоре, Вандерсон вариант за Фламенго

Сензациите в пресата днес, неделя, 22.07.2018 година:

„Тема спорт“: Червените имат разминавания с Ласина Траоре
ЦСКА все още не е финализирал преговорите с нападателя Ласина Траоре, който е свободен агент. Армейците не успяват да се разберат с 28-годишния таран за някои параметри от договора. Траоре е изразил доста сериозни претенции за възнаграждението си с оглед добрата визитка, която е направил преди няколко години. В последните два сезона обаче Траоре е далеч от силните си времена. През новата седмица се очаква да има окончателно решение дали Ласина ще подпише с ЦСКА. Високият 203 см нападател за последно е играл в елитния френски Амиен (18 мача без гол). Във визитката му личат престоите в Кубан Краснодар (38 мача и 18 гола през 2011 и 2012 г.), Анжи (2012-2014 с 29 мача и 13 гола), Монако (2014-2018 с 25 мача и 4 гола) и ЦСКА Москва (14 мача и 5 гола през есента на 2016-а под наем от Монако). Той има период и в Евертън под наем от монегаските - през 2014-а, когато обаче записва само едно участие във Висшата лига. Траоре е с 13 мача и 4 гола за националния отбор на Кот Д'Ивоар, но не е играл за селекцията от 2015 година. Таранът е свободен агент, след като е разтрогнал с Монако.

„Меридиан мач“: Вандерсон и Робиньо са варианти за Фламенго

Една от звездите на Лудогорец - Вандерсон, е вариант за ново попълнение на бразилския колос Фламенго, съобщават медиите в страната. Изданието упоменава, че договорът на лявото крило с “орлите” е до следващото лято и Фла може да започне преговори през зимата. В клуба търсят кой да замести продадения на Реал Мадрид Винисиус Жуниор и медиите смятат, че 30-годишният техничар на Лудогорец има класата да го замести. Като вариант се спряга и бившият играч на Реал Мадрид и Манчестър Сити Робиньо, който вече е на 34 години и рита за Сиваспор. Друга опция пък е 23-годишният Едмилсон Жуниор, носещ екипа на белгийския Стандарт Лиеж. Фаменго е печелил пет пъти първенството, като има и една Копа Либертадорес.

„Меридиан мач“: Дават капитанската лента на Камбуров

Берое ще гостува без един основен футболист на Славия в двубоя от първия кръг на Първа лига. Капитанът Мартин Райнов изтърпява наказание от миналия сезон, затова се очаква нападателят Мартин Камбуров да изведе с капитанската лента съотборниците си на стадион „Васил Левски“ в неделя от 18,30 часа. Освен на Райнов, Берое няма да разчита и на защитника Иван Бандаловски, който няма да попадне в групата и няма да пътува за София. Бранителят имаше здравословен проблем и не е тренирал пълноценно.

„Меридиан мач“: Мауридес дебютира за ЦСКА, изгонените в Рига титуляри днес
Най-новото попълнение на ЦСКА бразилецът Мауридес ще дебютира днес за тима. Очаква се той да поведе атаката на „червените“ още от първата минута, но е възможно да се появи в игра и през втората част. Лошата новина за старши треньора на тима Нестор Ел Маестро е, че той няма да може да използва Кирил Десподов. който е наказан за провинения от миналия сезон. Най-вероятно наставникът на „армейците“ ще пусне в игра тримата футболисти, които получиха червени картони в реванша за Лига Европа с ФК Рига. Припомняме, че по време на игра за втори жълт картон беше изгонен Тиаго, а след края на двубоя червения цвят видяха Кристиян Малинов и Николай Бодуров. Няма индикации Ел Маестро да прави промени в титулярния състав, който използва в Рига, освен споменатата принудителна смяна на Десподов.
ЦСКА плати над 3 млн. лева на НАП

Левски вече не фигурира след длъжниците

Гидженов свири Левски - Славия

Владимир Вълков с наряд за визитата на ЦСКА в "Надежда"

ЦСКА ще бъде поставен ако се класира в Лига Европа

Добри новини за "червените"

Каранга: Целта на ЦСКА е титлата

Тук съм да завърша историята, обясни нападателят

Привикаха Каранга на специален разговор

Причината е ясна - липсата на голове

ИЗВЪНРЕДНО: Четирима напускат ЦСКА

Вижте кои са те

Цветомир Найденов към ЦСКА-София: Аз ви играя с 19-годишни, а вие ми играете със съдиите!

Благодетелят на ЦСКА 1948 не остана доволен от съдийството в този двубой

Скаршем се закани на Левски: Мисля да им вкарам два гола!

Норвежкият футболист на ЦСКА бе герой срещу ЦСКА 1948

Ел Местро: Показахме страхотна реакция, най-важен е резултатът

Треньорът на ЦСКА бе много доволен от успеха над ЦСКА 1948

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки