Включиха Обертан в нова негативна класация

Вижте къде наредиха французина

Включиха Обертан в нова негативна класация

Габриел Обертан попадна в нова негативна класация, пише "Тема спорт". 

Този път сайтът squawka.com постави френския футболист на Левски сред 15-те играчи, на които кариерата им тръгва надолу след присъединяването им към Манчестър Юнайтед.

Изданието посочва, че на всеки е мечта да облече екипа на червените дяволи, но не всеки постига величие с него.

Добавят още, че някои успяват да възстановят кариерите си, след като напускат "Олд Трафорд", но други вече не са същите.

29-годишният футболист на Левски е под №10 в класацията и под неговото име е написано:

"Привлечен от Бордо през лятото, когато Кристиано Роналдо напусна Манчестър Юнайтед в посока Реал Мадрид. Имаше очаквания френското крило да запълни донякъде празнотата, оставена от португалеца. Обертан никога не се справи с натиска, че е футболист на червените дяволи. Дори и фитнесът не помогна. В крайна сметка се стигна до преминаването му в Нюкасъл, където изглеждаше, че е възродил своята кариера, но това се оказа фалшива надежда. Последваха изяви в Анжи и Уигън, за да се озове в българския Левски, в който играе и днес", пише изданието.

В класацията, освен Обертан, попадат и преминалите през "Олд Трафорд" Давид Белион, Матео Дармиан, Анхел Ди Мария, Дабио Дос Сантос, Донг Фангжоу, Шинджи Кагава, Манучо, Антони Марсиал, Родриго Посебон, Морган Шнайдерлин, Люк Шоу, Алън Смит и Виктор Валдес.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки