Стойчо Стоилов: Винаги бяхме потърпевши при съдийските отсъждания

Второто полувреме играхме много дефанзивно, но това е нормално с човек по-малко, допълни мениджърът

Стойчо Стоилов: Винаги бяхме потърпевши при съдийските отсъждания
Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов не скри разочарованието си от някои странни съдийски отсъждания в мача срещу Копенхаген, който “червените” загубиха с 1:2.
 
Той беше категоричен, че в решенията на рефера Барт Вертентен е имало тенденция срещу българския отбор.
 
“Определени съдийски отсъждания много ме озадачиха. Още в 10-ата минута футболист на гостите върна топката към вратаря и той я хвана с ръце. Ако не го беше направил, Мауридес щеше да я догони.
 
Утре (б.р. днес) ще гледаме на запис епизодите с червения картон и дузпата. Факт е, че винаги бяхме потърпевши при спорните ситуации”, каза Стоилов.
 
“Получиха се две коренно различни полувремена. През първото стояхме много добре, имахме и ситуации за 2:0. Датчаните удариха една греда след наша грешка. След почивката ни вкараха гол от 30 метра и още един от дузпа.
 
Като цяло се справихме в защита. Да, второто полувреме играхме много дефанзивно, но това е нормално с човек по-малко срещу отбор, който в 10 от последните 12 години стига до групите на един от двата турнира”, продължи бившият национал.
 
“Ще се борим за победа в Дания. Добри сме в атака, но ни трябват поне два гола. Мауридес е много силен футболист. Смятам, че той се представя в момента много по-добре от Фернандо Каранга.
 
Заслугата за неговото идване е основно на треньора, който го одобри и го взе. Аз се радвам, че такъв футболист е при нас”, заяви още Стоилов.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки