ЦСКА излиза срещу Славия за 4 от 4 и първото място

"Армейците" още не са допуснали гол във вратата си

ЦСКА излиза срещу Славия за 4 от 4 и първото място

ЦСКА посреща Славия днес от 20:45 часа в опит да продължи перфектния си старт в първенството. Армейците са 3 от 3 в досегашните срещи, като вкараха и 7 безответни гола. Съперникът от "Овча купел" пък влиза в двубоя след загуба от Витоша Бистрица (0:2), но е амбициран да измие лошите впечатления и да се превърне в сериозно предизвикателство за червените.



За първи път този сезон в групата на армейците попадна Станислав Манолев (32 г.). Очаква се той да се завърне в игра днес, като най-вероятно ще запише минути след почивката. Манолев се контузи в последния кръг на миналия шампионат при 3:2 над Левски и бе извън терените в продължение на 3 месеца.



Във втора поредна среща титуляр в лявата зона на защитата ще е 19-годишният Ангел Лясков. В двубоя с Копенхаген (1:2) младокът замени успешно контузилия се Жеферсон. Лясков бе стабилен в защита, а през първата част направи няколко доста опасни пробива. Около състава има само една дилема - дали Чорбаджийски да стартира до Бодуров, или партньор на капитана да е Перейра. Именно холандецът ще играе редом до опитния защитник на реванша в Копенхаген заради наказанието на Божидар.



В средата на терена се очаква да започнат Пинто и Малинов. Има малка вероятност португалецът да остане резерва за сметка на Бикел. С оглед травмите на Джеси и Енрике по двата фланга на атаката няма неизвестни. Десподов ще стартира отдясно, а Жоржинъо -отляво. Джеси ще е готов за реванша в Дания в четвъртък.



В лагера на Славия има само един кадрови проблем - крилото Момчил Цветанов е получил контузия в коляното и пропуска срещата днес. На линия отново е вратарят Георги Петков (42 г.). От няколко дни насам той тренира на пълни обороти и няма пречки да е титуляр. Петков е сред големите дразнители за червената публика, но от доста време насам не е излизал на "Армията". За последно той е титуляр в гостуване на ЦСКА на 1 март 2014 г. - при 3:0 за червените над Славия. След това е пазил само в домакинства на белите. Последният път, в който Петков бе под рамката срещу ЦСКА, е на 15 юли 2017 г. при 1:1 на "Васил Левски".



В последните 6 мача между двата отбора балансът е 3 победи за червените и 3 равенства. Армейците са в серия от 4 двубоя без допуснат гол у дома срещу Славия, която стартира с 3:0 на 1 март 2014 г.

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки