Ел Маестро: Не беше най-добрият ни мач, но заслужавахме да победим

"Извинявам се на Загорчич, ако съм го засегнал"

Ел Маестро: Не беше най-добрият ни мач, но  заслужавахме да победим

Не беше най-добрият ни мач, но бяхме по-добрият отбор и заслужавахме да победим, обяви треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро след успеха с 2:1 срещу Славия.

 
"Имахме повече шансове. Понякога бележиш в последната минута. Когато твоят отбор вкара всичко е наред. Славия игра много добре, доста по-различно от предишния си мач", коментира специалистът.
 
"Десподов и Евандро можеха да вкарат втори гол, но не се получи, отборите играят доста различно тук, знаех, че този мач ще е труден, защото знаех как могат да играят Славия. Важни бяха трите точки. Не съм щастлив никога от равенството, заслужавахме да победим, бяхме по-добрият отбор", добави Ел Маестро. 
 
Той коментира и конфликта между двата щаба.
 
"Мачът беше много емоционален, също и аз мога да се оплача от много неща, през първото полувреме играхме само 25 минути футбол, имам и аз от какво да се оплача, но имам голям респект към господин Загорчич, той е по-възрастен от мен. Ако съм го наранил по някакъв начин се извинявам, и двамата сме от една и съща страна и му желая успех в бъдеще", добави роденият в Сърбия треньор.
 
"Ако имаш такъв нападател като Мауридес трябва да го използваш по най-добрият начин, но не трябва да разчиташ и прекалено много на него, за да не станеш прекалено зависим от него", каза още наставникът на ЦСКА.
 
"Следващите два двубоя ще покажат на къде ще се развие сезонът ни. Ще анализираме, подготвяме, и отново, ще анализираме, подготвяме. Футболистите са добре, вкарахме двама свежи футболисти, срещу Копенхаген ще направим също промени", добави той.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки