Божинов: След Враца искам в Русия

„Надявам се да свърша добра работа в Ботев“, каза новото попълнение на новаците в елита

Божинов: След Враца искам в Русия

Новото попълнение на Ботев (Враца) Валери Божинов не скри, че иска да използва отбора като трамплин за още един трансфер в богатата му кариера.

„Искам да опитам в Русия. Надявам се да свърша добра работа в Ботев Враца и да стигна до руския шампионат, който познавам много добре. Вярвам, че агентът Мирчо Димитров ще ми помогне за това, но първо трябва да свърша добра работа с отбора на Ботев. Звездата в тима ще продължи да бъде колективът. Никога не бих си позволил да допусна нещо различно. Трябва да се раздаваме на терена, за да печелим мачове и точки за Ботев. Враца е футболен град, клубът има своята история, която трябва да уважаваме“, каза Божинов пред Дарик.

„Мисля, че няма да имам проблем с картотеката и ще съм на линия за мача в петък срещу Витоша Бистрица. Разбира се, треньорският щаб трябва да прецени дали ще играя, дали ще попадна в групата. Искам отново да изпитвам удоволствието да съм на терена през уикенда, а не само да тренирам и да се готвя“, продължи Валери, който ще играе под ръководството на своя баща Сашо Ангелов.   

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки