Ел Маестро: Ние сме най-големият отбор в България

"Мислим за мача с Левски, но имаме тежки двубои преди това"

Ел Маестро: Ние сме най-големият отбор в България

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана доволен от успеха с 3:1 над Черно море от 8-ия кръг на Първа лига. Специалистът заяви, че мачът е бил много динамичен, за което заслуга имат и двата тима. "Доволен съм от представянето. Беше хубав мач за феновете, заслугата е и на двата тима. Първото полувреме беше много динамично, което не е типично за България. През второто полувреме показахме класата си и съм доволен от играта. Играехме по-добре, освободихме се от пресата им с повече подавания през второто полувреме. Имахме много чисти положения. Отбелязахме два фантастични гола, а пропуснахме при по-лесните положения."

"Всяка победа е важна, ние сме най-големият отбор в тази страна. Винаги има напрежение, трябва да продължим така и другата седмица. Всеки мач играем за победа."

„Тиаго се наслаждаваше на футбола си, можеше да вкара и хеттрик, казах му да го запази другата седмица”, добави с усмивка специалистът.

„Рафаел Енрике има много тежка контузия, която получи срещу Рига, доста време с борим с нея. Понякога изглежда позитивно, след това се влошава. Сега в момента не тренира с отбора. Трябва да сме внимателни с физическата част. Поне още 2 седмици докато започне да тренира с отбора. Надяваме с максимално бързо да се върне в строя."

Ел Местро заяви, че мисли за дербито с Левски, но има мачове преди това, които също са важни за ЦСКА. "Знам, че всеки чака дербито, преди още да е почнал сезонът. Мислим, естествено, за него. Но знам, че имаме потенциално много тежък двубой като гост. След това първи кръг за Купата. Напрежението е върху нас в мачовете с Монтана и Ботев Враца."
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки