Банско подарява тетрадки с клубната емблема за първия учебен ден

За първи път футболен клуб у нас се ангажира да стане съотборник на децата в уроците

Банско подарява тетрадки с клубната емблема за първия учебен ден

Специален подарък за първия учебен ден от ФК „Банско“ ще получат всички класове в Начално училище „Паисий Хилендарски“ и Основно училище „Неофит Рилски“. 700 тетрадки с емблемата на „козлите“ и също толкова химикалки в цветовете на тима – червено и бяло, са произведени за възпитаниците на двете школа.

 

За първи път футболен клуб у нас се ангажира да стане съотборник на децата в уроците, а подетата кампания със слоган „Влез в час, ела на стадиона“ е абсолютно уникална за България с идеята си да създава победители и в учението, и на терена.

 

Благодарение на политиката на новото ръководство на „Банско“ и лично на изпълнителния директор Крикор Румян тийнгенерацията на култовия „Свети Петър“ не спира да се увеличава и към днешна дата в ДЮШ вече тренират 150 местни таланти от 10 набора. Толкова млади състезатели „козлите“ не са имали в историята си. В момента по настояване на спортния директор Петко Медвецки тече и процес за интеграция на голобрадите кадри от школата в първия отбор, като всяка седмица по двама от тях тренират с мъжете.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки