Георги Илиев: На 99.9% това е последният ми сезон

"Едва ли толкова сме се напили, че да има нужда да изтрезнавяме"

Георги Илиев: На 99.9% това е последният ми сезон

На 99.9% това е подследният ми сезон в професионалния футбол, обяви Георги Илиев, който бе избран след успеха на Черно море с 4:2 срещу Верея.

 
"Ще видим какво ще покаже времето и накъде ще се развият нещата. Със сигурност треньорската кариера е една от опциите. Имам много възможности”, добави той.
 
"Страхотни 60 минути и малко разочароваши останали 30. Малко намалихме темпото и решихме, че мачът е свършил. В такива моменти е важно да проявиш малко уважение към самата игра”, каза Георги Илиев по повод представянето на тима му срещу Верея.
 
„Трябва да се нагаждаме според другите отбори и да коригираме играта си срещу противници, които ни пресират малко по-дълбоко. Трябва да имаме самочувствие и да показваме комбинативна игра”, коментира още футболистът на Черно море.
 
„Едва ли толкова сме се напили, че да има нужда да изтрезнавяме. Не мисля, че с тези голове ще вдигнем носа си. Не ги броя головете, но се радвам, че беше важен. Изпуснахме ситуации, които внесоха напрежение. В такива мачове е важно да вкараш първи гол”, каза още Георги Илиев.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки