Ел Маестро: Меденият ми месец в ЦСКА свърши (ВИДЕО)

"Много хора не са щастливи, че аз съм треньор на ЦСКА, а не те"

Ел Маестро: Меденият ми месец в ЦСКА свърши (ВИДЕО)

Винаги е важно да победиш след загуба в предния мач. Трябваше да спечелим днес заради резултата. Не ни беше лесно да се подготвим заради поражението в предния кръг, бяхме и малко нервни днес, но важното е че спечелихме. Това заяви треньорът на ЦСКА Нестор Ел МАестро след успеха с 3:0 над Септември.

"Головете променят двубоите. Много от нашите мачове протичат по еднакъв начин. Играем с повече самочувствие и въображение, след като поведем. И днес беше така."

"Доволен съм от смените. Имаме много балансиран състав. Не мога да кажа кои са най добрите единайсет, в тази лига трябва да имаш балансиран състав, и аз имам такъв. Доволен съм, че мога да променя единайсеторката и да не страдаме от резултати заради това", добави треньорът.

 „Обикновено, когато ръководството каже на пресата, че застава зад треньора, това не е много положително”, заяви с усмивка Ел Маестро и добави: „За мен меденият месец тук приключи, определено е така. Както аз, така и клуба като цяло, трябва да се прегрупираме и да върнем доверието на нашите фенове. Днес спечелихме, но не е достатъчно. Стъпка по стъпка да върнем доверието на феновете, което загубихме самите ние."

"Говорих с ръководството след загубата от Левски, аз говоря почти всеки ден, след всеки мач. Анализирахме мача, така както правим винаги. Не е това, което очаквате, не е нещо грандиозно. Всички в клуба сме разочаровани. Просто анализирахме загубата. Сега трябва да бъдем много конструктивни, за да се подобряваме - днес беше първата крачка", каза още специалистът.

Ел Маестро призна, че работата му в ЦСКА не е от най-лесните: "Не знам, тази седмица получих много съвети и критики от много хора, които дори не познавам. Изглежда всеки знае как ЦСКА да стане шампион тук. Разбирам, че това е най-големият клуб в страната, много хора не са щастливи, че аз съм треньор на ЦСКА, а не те. Обикновено трябва да спечелиш нещо някъде, за да даваш съвети и критикуваш. Предлагам им да постигнат нещо и тогава да критикуват. Не казвам, че е трудно да се работи под напрежение, но дотук и ЦСКА, и София не са най-лесното място за работа за мен."

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

Александър Димитров: Илиан Илиев е много голяма личност

"Момчетата работиха много за тази победа", каза селекционерът на младежкия национален отбор

Oксер продължава да следи Марин Петков

Младежкият национал показва отлична форма през 2024 година

Левски ще разчита на Охене за Славия

Митков и Фабио Лима се очакват да са на линия за мача с Черно море

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки