Сензациите в пресата: Топчо влиза в щаба на Сухия, Левски отлага преговорите за нови договори

Вижте най-интересното от спортните ежедневници

Сензациите в пресата: Топчо влиза в щаба на Сухия, Левски отлага преговорите за нови договори

 "Тема спорт": Сухия обмисля покана към Топчо 

Бъдещият треньор на Лудогорец Антони Здравков ще има възможност да прилече помощник в щаба си. Той ще дебютира начело на Лудогорец на 25 октомври. Тогава орлите гостуват на АЕК Ларнака. 

Един от вариантите пред Здравков за помощник е Елин Топузаков. В момента той е свободен, след като напусна втородивизионния Арда. Двамата бяха екип в Левски през сезон 2013/2014. Топчо бе помощник на Сухия, който пое отбора от Георги Иванов-Гонзо. 

През пролетта на 2014 година Здравков не издържа на напрежението и хвърли оставка. До края на кампанията пък временно начело на сините застана Топузаков.

 

"Тема спорт": Анти Рениа аут до края на годината 

Привлеченият през това лято от Витоша Бистрица Анти Рениа се подложи на успешна операция. Албанецът контузи тежко рамото си при загубата с 0:1 от Черно море. 

Доскорошният играч на Пирин Блг падна лошо при борба за висока топка в наказателното поле на бистричани и дори се наложи да бъде заранан с линейка в болница. 

Сега пред Рениа предстои дълъг период на възстановяване, като той със сигурност няма да се появи в игра до края на годината. 

До този момент крилото записа 5 мача с екипа на тигрите. 

 

"Меридиан мач": Левски привиква агенти след контролата с Локо София 

Преговорите с играчите, чиито договори изтичат се отлагат за след контролата с Локо София. Срещата ще се играе в събота на "Герена". Причината за забавянето е отсъствието на Спас Русев. Собственикът на "сините" все още е в САЩ. Той трябваше да се прибере у нас във вторник, но бизнес дела са отложили това за петък. Затова и от "Герена" засега не са привикали агентите на футболистите. 

Както е известно, "сините" обявиха, че ще използват паузата в първенството, за да преговарят с Габриел Обертан, Давид Яблонски, Жерсон Кабрал и Милош Цветкович за нови договори. Сегашните им изтичат в края на сезона. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки